۴ خوراکی که شما را بدجوری عصبانی می‌کنند

همه‌ی‌ ما از عوامل استرس‌زایی که هر روز و هر ساعت اعصاب و روان ما را تحریک می‌کنند آگاه هستیم. در این زمینه برخی خوراکی ها هم دخالت دارند. در واقع مصرف این غذاها شما را نسبت به تأثیرات این عوامل استرس‌زا تحریک‌پذیرتر می‌کنند. و شما در اثر کوچک‌ترین تحریک بدجوری از کوره در می‌روید.

کد خبر : ۱۷۹۸۳
بازدید : ۱۳۵۰
همه‌ی‌ ما از عوامل استرس‌زایی که هر روز و هر ساعت اعصاب و روان ما را تحریک می‌کنند آگاه هستیم. در این زمینه برخی خوراکی ها هم دخالت دارند. در واقع مصرف این غذاها شما را نسبت به تأثیرات این عوامل استرس‌زا تحریک‌پذیرتر می‌کنند. و شما در اثر کوچک‌ترین تحریک بدجوری از کوره در می‌روید.

۱.چیپس سیب زمینی
چیپس سیب زمینی از مهمترین خوراکی های تحریک‌کننده و ایجاد عصبانیت است، این ویژگی چیپس سیب‌زمینی به خاطر سرخ شدن عمیق و کامل آن در روغن است و چربی‌های امگا ۶ موجود در روغن سرخ کردنی با ورود به بدن، مانع عملکرد صحیح چربی‌های "امگا ۳" می‌شود. چربی‌های امگا ۳ چربی‌های متفاوتی هستند که در تنظیم خلق و خو بسیار تأثیر گذارند و باعث تحکیم رفتار می‌شوند.

تا جای ممکن مصرف "چیپس سیب‌زمینی" در رژیم غذایی روزانه خود را کاهش دهید. فراموش نکنید چیپس سیب‌زمینی با ارائه کالری بالا و کمترین میزان مواد مغذی به بدن شما، در ایجاد چاقی و در نهایت بیماری دیابت، "فشارخون"، "چربی خون" و… نقش بسیار مهمی دارد.

۲.نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های قندی
نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های قندی نه تنها باعث تحریک رفتار و خلق‌وخوی فرد می‌شوند، بلکه جداً برای سلامت کلی بدن مضر است. این نوشیدنی‌ها سرشار از "قندهای شیرین" و نیز شیرین‌کننده‌های مصنوعی‌ هستند. از این رو، وقتی شما این نوشابه را می‌خورید، حجم بالای قند در بدن به چربی تبدیل می‌شود و در نهایت تأثیر قند بر بدن را به صورت کاهش شادی و خوشحالی و تبدیل شخص به فرد عصبانی بر جای می‌گذارد.

چای یخ خانگی، آب میوه‌های طبیعی و خنک، و حتی آب‌های طعم دار شده با تکه‌های میوه را جایگزین مناسبی برای این نوشابه‌ها برشمرد.

۳.شیرینی‌ها، پیراشکی‌ها و روغن مارگارین
شیرینی‌ها، پیراشکی‌ها و روغن مارگارین را نیز در فهرست این غذاها قرار داد و می‌توان بر کاهش مصرف این مواد غذایی و یا جایگزین‌های مناسب تاکید کرد.

۴.بادام‌زمینی بسته‌بندی‌شده
بادام‌زمینی بسته‌بندی‌شده که در تمام مغازه‌ها به فروش می‌رسد را همه می‌شناسیم. این بادام زمینی فرآوری شده سرشار از سدیم، افزودنی‌های طعم‌دهنده و رایحه‌های مصنوعی است که می‌تواند با اختلالاتی نظیر "مشکلات تنفسی"، خس‌خس کردن سینه، "میگرن" و احساس سوزش و ضعف عضلانی در ارتباط باشد. بهتر است بادام‌زمینی و سایر مغزهای تازه و بدون نمک یا حداقل فراوری نشده را در سبد غذایی خود جای دهید.
سایت کسب و کار بازده

منبع: ooma

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید