آجیل شیرین؛ زندگی بخش

Faradeed

آجیل شیرین؛ زندگی بخش

بر طبق پژوهش‌های محققان ایرانی مصرف آجیل شیرین دو بار در هفته تا ۱۷ درصد احتمال مرگ بر اثر بیمار یهای قلب و عروق را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۷۲۵۱۲
بازدید : ۸۷۴۴
۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
آجیل شیرین؛ زندگی بخش
 
با استناد به گزارش علمی انجمن اروپایی کاردیولوژی اروپا، مصرف منظم آجیل شیرین خطر مرگ بر اثر بیماری‌های قلب و عروق را کاهش می‌دهد.

شایان ذکر است که بر طبق پژوهش‌های محققان ایرانی مصرف آجیل شیرین دو بار در هفته تا ۱۷ درصد احتمال مرگ بر اثر بیمار یهای قلب و عروق را کاهش می‌دهد.

متخصصان ۱۲ سال بر تغذیه ۵۵۰۰ نفر در سن بالای ۳۵ سال نظارت کرده و هر دوسال یکبار در باره تغذیه آن‌ها از افراد تحت نظر و اعضای خانواده آن‌ها سوال کردند. با وجود سن و جنس و فعالیت متفاوت فیزیکی آنها، محققان متوجه ارتباط وضعیت جسمانی آن‌ها با مصرف فندق، گردو و بادام در تغذیه روزانه آن‌ها شدند.

دکتر محمدی‌فرد یکی از شرکت کنندگان این تحقیق متذکر شد که آجیل خام و شیرین و نه شور بهترین تأثیر را بر سلامتی می‌گذارد.
 
منبع: اسپوتنیک
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه