آجیل شیرین؛ زندگی بخش

آجیل شیرین؛ زندگی بخش

بر طبق پژوهش‌های محققان ایرانی مصرف آجیل شیرین دو بار در هفته تا ۱۷ درصد احتمال مرگ بر اثر بیمار یهای قلب و عروق را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۷۲۵۱۲
بازدید : ۱۱۵۷۸
۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
آجیل شیرین؛ زندگی بخش
 
با استناد به گزارش علمی انجمن اروپایی کاردیولوژی اروپا، مصرف منظم آجیل شیرین خطر مرگ بر اثر بیماری‌های قلب و عروق را کاهش می‌دهد.

شایان ذکر است که بر طبق پژوهش‌های محققان ایرانی مصرف آجیل شیرین دو بار در هفته تا ۱۷ درصد احتمال مرگ بر اثر بیمار یهای قلب و عروق را کاهش می‌دهد.

متخصصان ۱۲ سال بر تغذیه ۵۵۰۰ نفر در سن بالای ۳۵ سال نظارت کرده و هر دوسال یکبار در باره تغذیه آن‌ها از افراد تحت نظر و اعضای خانواده آن‌ها سوال کردند. با وجود سن و جنس و فعالیت متفاوت فیزیکی آنها، محققان متوجه ارتباط وضعیت جسمانی آن‌ها با مصرف فندق، گردو و بادام در تغذیه روزانه آن‌ها شدند.

دکتر محمدی‌فرد یکی از شرکت کنندگان این تحقیق متذکر شد که آجیل خام و شیرین و نه شور بهترین تأثیر را بر سلامتی می‌گذارد.
 
منبع: اسپوتنیک
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه