قارچ بخورید؛ سرطان نگیرید
کسانی که هفتهای یک یا دو بار قارچ میخورند، ۸ ٪ کمتر خطر ابتلا به آنکولوژی دارند. دانشمندان تأکید میکنند که حتی مصرف اندک قارچها در رژیم غذایی، مزایای ملموس برای سلامتی انسان در آینده به همراه خواهد داشت.
کد خبر :
۷۳۳۹۱
بازدید :
۱۳۴۹۵
محققان ژاپنی به بررسی مصرف قارچها و تاثیر آن در سلامت افراد پرداختند. حققان ژاپنی با بررسی وضعیت سلامت ۳۶۵۰۰ مرد در مدت طولانی متوجه شدند که خوردن قارچ به طور مرتب باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات میشود. این امر به ویژه در پیری بیشتر مشاهده میشود.
این مطالعه که از دهه ۱۹۹۰ آغاز شد و در سال ۲۰۱۴ به پایان رسید. از مردان ۴۰ تا ۷۹ ساله خواسته شد که به طور مرتب پرسشنامهای را پر کنند که شامل سؤالاتی در مورد رژیم غذایی، همچنین فعالیت بدنی، عادتهای بد، تحصیلات، خانواده و تاریخچه پزشکی میشد.
این مطالعه که از دهه ۱۹۹۰ آغاز شد و در سال ۲۰۱۴ به پایان رسید. از مردان ۴۰ تا ۷۹ ساله خواسته شد که به طور مرتب پرسشنامهای را پر کنند که شامل سؤالاتی در مورد رژیم غذایی، همچنین فعالیت بدنی، عادتهای بد، تحصیلات، خانواده و تاریخچه پزشکی میشد.
براساس گزارش ژورنال بین المللی سرطان، این تجزیه و تحلیل نشان داد که مصرف منظم قارچ باعث کاهش ریسک سرطان پروستات در این افراد همراه بود این نتیجه صرف نظر از تعداد میوهها و سبزیجات، گوشت یا لبنیات بود که شخص مصرف میکرده.
کسانی که هفتهای یک یا دو بار قارچ میخورند، ۸ ٪ کمتر خطر ابتلا به آنکولوژی دارند. دانشمندان تأکید میکنند که حتی مصرف اندک قارچها در رژیم غذایی، مزایای ملموس برای سلامتی انسان در آینده به همراه خواهد داشت.
کسانی که هفتهای یک یا دو بار قارچ میخورند، ۸ ٪ کمتر خطر ابتلا به آنکولوژی دارند. دانشمندان تأکید میکنند که حتی مصرف اندک قارچها در رژیم غذایی، مزایای ملموس برای سلامتی انسان در آینده به همراه خواهد داشت.
منبع: اسپوتنیک
۰