اما این موضوع با مخالفت مجلسیها مواجه شده است. نمایندگان مجلس اعتقاد دارند که انحراف این سیاست و دریافت این تسهیلات از مسیرهای غیرمتعارف از جمله ازدواج اجباری یا کودک همسری که اخیرا مطرح شده، کمتر از یک درصد بوده و نمیتواند کلیت این سیاست حمایتی را با چالش مواجه کند.
مجتبی توانگر نماینده مجلس و عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ در این رابطه میگوید: "حتی این یک درصد انحراف نیز ناشی از افزایش وام ازدواج نیست؛ بلکه این ضعف نظام بانکی است که یک جوان را برای دریافت یک وام خُرد، مجبور به طی کردن مسیرهای غیرمتعارف میکند. "
در این میان برخی رسانههای اصولگرا هم از دولت انتقاد کرده و معتقدند که اضافه کردن محدودیت سنی به شرایط ازدواج نه تنها کمکی به جامعه نمیکند، بلکه باعث کاهش میزان ازدواج هم میشود.
خبرگزاری تسنیم در این باره نوشته که "با توجه به روند نزولی ازدواج در کشور، وقتی ۲۰ درصد کل ازدواجها در سنین زیر ۱۸ سال انجام میشود، چرا دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ برای اخذ وام ازدواج شرط سنی گذاشته است! "

براساس ادعای این خبرگزاری، طبق آخرین آمار ثبت احوال کشور از هر ۵ زوج، یکی زیر ۱۸ سال ازدواج میکنند این یعنی ۲۰ درصد کل ازدواجهای کشور زیر این سن اتفاق میافتد.
البته در این میان برخی از نمایندگان مجلس یازدهم هم با دولت هم نظرند. علی اصغر باقرزاده عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در این رابطه میگوید که "ازدواج زیر سن ۱۸ سال برای دختران، تبعات و آسیبهای اجتماعی و فردی فراوانی دارد. بنده به شدت با این گونه ازدواجها مخالف هستم و جدا از بحث اجتماعی به عنوان یک پزشک، دغدغه سلامت جسمانی و روانی دختران را دارم."
او معتقد است که ایجاد محدودیت سنی در پرداخت وام ازدواج یکی از عوامل بازدارنده در ازدواجهای زیر ۱۸ سال است.
با این حال در روزهای آینده باید دید که آیا مجلس با قید محدویت سنی ۱۸ تا ۴۰ سال به عنوان شرایط الزامی وام ازدواج موافقت میکند یا خیر.