نتایج بزرگ‌ترین تحقیقی که تاکنون درباره مصرف گوشت قرمز انجام شده است

نتایج بزرگ‌ترین تحقیقی که تاکنون درباره مصرف گوشت قرمز انجام شده است

گوشت فراوری شده، به میزان ۵۰ گرم در روز، خطر بیماری‌های قلبی را تا ۱۸ درصد افزایش می‌دهد. بر سر مصرفِ ایمن گوشت قرمز توافقی وجود ندارد، اما توصیه می‌کند که افراد هر چه می‌توانند گوشت قرمز کم‌تر مصرف کنند و آن را به حداکثر ۱‌بار در هفته کاهش دهند.

کد خبر : ۹۶۲۶۹
بازدید : ۳۱۱۲
مصرف ۵۰‌گرم گوشت قرمز در روز خطر بیماری‌های قلبی را تا ۹‌درصد افزایش می‌دهد
فرادید | بر اساس نتیجه بزرگ‌ترین تحقیقی که تاکنون درباره اثر مصرف گوشت قرمز بر سلامت قلب انجام شده است، خوردن گوشت فراوری‌شده می‌تواند خطر بیماری قلبی را تا یک‌پنجم افزایش دهد.

به گزارش فرادید، محققان در دانشگاه آکسفورد به مردم توصیه کرده‌اند که مصرف گوشت قرمز و فراروی‌شده را تا یک‌چهارم مصرف میزان فعلی کاهش دهند یا به طور کل این گوشت را کنار بگذارند تا خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی-عروقی را به کمترین میزان ممکن کاهش دهند.

این تیم پژوهشی دریافته است که مصرف ۵۰‌گرم گوشت فراوری‌شده مانند همبرگر و سوسیس و بیکن، به دلیل نمک و چربی اشباع بالا، خطر بیماری قلبی را تا ۱۸‌درصد افزایش می‌دهد.

این عدد برای گوشت قرمز غیرفراوری‌شده مانند گوشت گوساله، گاو و خوک به ۹ درصد کاهش پیدا می‌کند. اما بین مصرف گوشت ماکیان مانند مرغ و بوقلمون که چربی اشباع پایینی دارند، و بیماری قلبی رابطه‌ای گزارش نشد.

آنیکا نوپل، نویسنده اصلی این مقاله، می‌گوید: «ما می‌دانیم که تولید گوشت قرمز یکی از علل اصلی تولید گاز‌های گلخانه‌ای است و ما باید تولید گوشت قرمز و مصرف آن را به نفع محیط زیست، کاهش دهیم. مطالعه ما نشان می‌هد که کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فراوری‌شده برای سلامتی ما هم ضروری است.»
مصرف ۵۰‌گرم گوشت قرمز در روز خطر بیماری‌های قلبی را تا ۹‌درصد افزایش می‌دهد

او می‌افزاید بر سر میزان مصرفِ ایمنِ گوشت قرمز توافقی وجود ندارد، اما توصیه می‌کند که افراد هر چه می‌توانند گوشت قرمز کم‌تر مصرف کنند و آن را به حداکثر ۱‌بار در هفته کاهش دهند.

او از سیاست‌گذاران درخواست کرده تا راهنما‌های سلامت عمومی را تقویت کنند تا مردم بیشتری تشویق شوند مصرف گوشت قرمز فراوری‌شده را به حداقل برسانند.

در این پژوهش علت افزایش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی و مصرف گوشت قرمز مشخص نشده است، اما گمان می‌رود که مقادیر بالای چربی اشباع‌شده، میزان کلسترولِ مضرِ لیپوپروتئین (ال‌دی‌ال) با چگالی کم را در خون افزایش می‌دهد و مصرف نمک زیاد نیز فشار خون را افزایش می‌دهد. هر دوی این مواد به مقدار بسیار زیاد در گوشت‌های فراوری‌شده وجود دارند که می‌توانند خطر بیماری‌های قلبی-عروقی را افزایش دهند.

تقریباً هر سال ۹‌میلیون نفر در اثر بیماری‌های قلبی-عروقی در جهان جان خود را از دست می‌دهند. این بیماری‌ها ناشی از تنگ شدنِ عروقی است که وظیفه خون‌رسانی به قلب را برعهده دارند.

این تیم پژوهشی پیش از این تحقیق دیگری انجام داده بودند که نشان داده بود حتی مصرف متعادل گوشت قرمز و گوشت فراوری‌شده با افزایش خطر سرطان روده بزرگ مرتبط است.

منبع: The Guardian
ترجمه: سایت فرادید
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید