طرز تهیه ترایفل انار؛ دسر شیک و مجلسی برای شب یلدا

طرز تهیه ترایفل انار؛ دسر شیک و مجلسی برای شب یلدا

ترایفل انار نوعی دسر بسیار خوشمزه و شیک برای شب یلدا است که از چهار لایه ژله، بیسکوییت، سس انار و کرم وانیلی تشکیل می‌شود.

کد خبر : ۲۷۵۵۲۸
بازدید : ۵۷

دسرها پای ثابت مهمانی‌ها و منوی خوشمزه رستوران‌ها هستند و شیرینی موجود در آنها به هضم غذا کمک می کند. ترایفل یک دسر انگلیسی به معنای خامه سفت شده با شکر است که قدمت آن به عهد رنسانس باز می‌گردد. البته با گذشت زمان ترکیبات این دسر دست‌خوش تغییر شد و به شکل امروزی آن درآمد. پایه دسر ترایفل کیک و یا بیسکوییت است که با خامه، پودینگ و میوه تازه ترکیب می‌شود.

به گزارش فرارو، برای تهیه ترایفل می‌توانید از انواع میوه‌های فصل مثل توت فرنگی، آلبالو، هلو، موز، پرتقال، کمپوت آناناس و... استفاده کنید. ترایفل انار نوعی دسر بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ است که از چهار لایه ژله، بیسکوییت، کرم وانیلی و سس انار تهیه می‌شود و برای پذیرایی در شب یلدا بسیار زیبا و درعین حال خوشمزه است. اگر به دنبال درست کردن دسرهای خاص برای شب یلدا هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ترایفل انار همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ترایفل انار

آب انار طبیعی: 2 پیمانه

نشاسته ذرت: یک و یک دوم پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای تهیه کرم وانیلی

شیر: 2 پیمانه

شکر: یک دوم پیمانه

زرده تخم مرغ: 3 عدد

نشاسته ذرت: 27 گرم

کره: 20 گرم

وانیل مایع: 1 قاشق چای‌خوری

خامه قنادی: 1 پیمانه

بیسکوییت لیدی فینگر یا بیسکوییت پتی‌پور: به میزان لازم

ژله انار: 1 بسته

آب انار: 1 لیوان

انار دانه شده: به میزان لازم

طرز تهیه دسر ترایفل انار

181_11zon

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا آب انار، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید.

قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد، سپس از روی اجاق بردارید و داخل ظرف بریزید.

روی سس را بپوشانید و به مدت یک شب داخل یخچال قرار بدهید.

در مرحله بعد پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری هم بزنید تا یکدست شود، حالا ژله را داخل ظرف مورد نظر سرو بریزید و کمی انار دانه شده به آن اضافه کنید و ظرف را داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد.

در این فاصله باید کرم وانیلی را درست کنید.

ابتدا شیر و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا گرم و شکر آب شود.

زرده‌های تخم مرغ را با نشاسته ذرت هم بزنید و یک ملاقه از شیر گرم شده را داخلش بریزید و خوب هم بزنید.

حالا این ترکیب را به شیر و شکر گرم شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده‌ها نبندد.

وقتی کرم شروع به حباب زدن کرد و به غلظت رسید، اجاق گاز را خاموش کنید و کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

روی کرم را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

ظرف دسر را از یخچال خارج کنید.

بیسکوییت‌ها را داخل آب انار بزنید و بعد روی لایه ژله‌ای بچینید.

حالا کمی سس انار و دانه انار روی لایه بیسکوییت بریزید و مقداری کرم وانیلی روی لایه سس انار بریزید و این کار را تا جایی که ظرف پر شود به ترتیب و لایه به لایه ادامه بدهید.

در آخر باید روی سطح ظرف لایه کرمی باشد.

برای تزیین می‌توانید از انار دانه شده استفاده کنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ خامه قنادی امروز در فروشگاه‌های لوازم مخصوص قنادی به‌راحتی در دسترس است. همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادی‌ها تهیه می‌کنید، بسته به نیازتان آن را در بسته‌های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم‌تر بسته‌بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ‌زدایی شود و حالت بستنی پیدا کند. بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یک‌دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید.

خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن می‌کند، کم‌کم رنگ آن مات می‌شود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه‌های زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید. علاوه‌بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه‌های خامه فرم گرفته این است که رد پره‌های همزن روی آن می‌افتد.

وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می‌آورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی‌ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم‌دهی دیگر نمی‌توانید برای تزیین کیک یا دسرها از آن استفاده کنید.

ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسرها و غذاها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید