راهنمای خرید تلوزیون هوشمند ایرانی؛ کدام تلوزیون ایرانی بهتر است؟

امروزه با افزایش مدلها و فناوریها، انتخاب و خرید بهترین تلویزیون هوشمند ایرانی کار سادهای نیست و هر برند ادعای برتری دارد. آیا میدانید کدام تلویزیون ایرانی رضایت بیشتری از مشتریان به دست آورده و امکانات بهتری ارائه میدهد؟ اگر قصد خرید تلویزیون دارید و به دنبال شناخت برندهای مختلف تلویزیون و امکانات هر برند هستید، این راهنمای خرید تلویزیون هوشمند ایرانی به شما در تصمیمگیری بهتر کمک میکند.
امروزه با افزایش مدلها و فناوریها، انتخاب و خرید بهترین تلویزیون هوشمند ایرانی کار سادهای نیست و هر برند ادعای برتری دارد. آیا میدانید کدام تلویزیون ایرانی رضایت بیشتری از مشتریان به دست آورده و امکانات بهتری ارائه میدهد؟ اگر قصد خرید تلویزیون دارید و به دنبال شناخت برندهای مختلف تلویزیون و امکانات هر برند هستید، این راهنمای خرید تلویزیون هوشمند ایرانی به شما در تصمیمگیری بهتر کمک میکند.
بهترین برندهای تلویزیون ایرانی
در این قسمت از مقاله ما ۵ مورد از بهترین برند های تلویزیون در ایران را بررسی مینماییم که با مطالعه آن میتوانید انتخاب بهتری برای خرید داشته باشید.
برند جی پلاس
تلویزیون جی پلاس (G Plus) از سال ۱۳۹۷ زیر نظر شرکت گلدیران، پس از خروج برندهای ال جی و سامسونگ از بازار ایران فعالیت خود را شروع کرده است. این برند با تکیه بر تجربه ۳۰ساله گلدیران و مهندسهای ایرانی، در مدت کوتهی توانست سهم بزرگی از بازار ایران را تصاحب نماید. جی پلاس با شعار «قهرمان تازه نفس» محصولات خود را در سایزهای ۳۲ تا ۸۲ اینچ عرضه میکند. این تلویزیون در مدلهای هوشمند و معمولی، امکاناتی مانند پنل LED، فناوری HDR، پورتهای HDMI ARC و HDMI CEC، خروجی هدفون و پشتیبانی از فرمتهای صوتی متنوع مانند MP3 و AAC را دارد.
تلویزیونهای جی پلاس نسبت به برندهای دیگر ایرانی کیفیت بهتری دارند، اما همچنان در قسمتهایی مانند نرخ تازهسازی تصویر از رقبای خارجی ضعیفتر عمل میکنند. این برند دارای سیستم صوتی دو کاناله با فناوری تطبیق صدا با محیط است؛ ولی فناوری کاهش نویز ندارد. از نقاط قوت این برند میتوان به گارانتی رسمی گلدایران، پشتیبانی گسترده و قیمت مناسب اشاره کرد و برخی مدلهای جدید این برند از جمله سری JD، JH و JU طراحی و کیفیت بهتری نسبت به گذشته دارند.
برند ایکس ویژن
برند ایکسویژن (X.Vision) از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را تحت مالکیت شرکت مادیران آغاز کرده است. تلویزیون ایکس ویژن با تکیه بر تجربه مادیران در واردات و مونتاژ مانیتورهای ال جی و ارائه خدمات پس از فروش، توانست جایگاه ویژهای در بازار ایران به دست آورد.
این برند تلویزیونهایی در ابعاد ۲۴ تا ۶۵ اینچ، با مدلهای معمولی و هوشمند ارائه میدهد که برخی مدلها دارای سیستمعامل اندروید و قابلیت اتصال به اینترنت هستند. همچنین این دستگاهها دارای امکاناتی مانند پنل LED، وضوح تصویر Full HD و 4K، فناوری HDR، پردازندههای پیشرفته، پورتهای HDMI، USB و اپتیکال و سیستم صوتی pure sound یا Harman Kardon هستند.
ایکسویژن یکی از گزینههای اقتصادی و باکیفیت در بازار ایران است؛ اما همچنان با محصولات برندهای بینالمللی تفاوتهای زیادی دارد. در بیشتر مدلهای این دستگاه بلندگو در قسمت پایین دستگاه نصب شده و دارای صدای مناسبی است. اما فناوری بهینهساز صدا در رقبای این برند کیفیت بالاتری دارد.
برند دوو
تلویزیونهای برند دوو (Daewoo) سالها است که در بازار ایران حضور دارند و جایگاه ویژهای در بین کاربران ایرانی پیدا کردهاند. این برند کرهای از سال ۱۹۶۷ در سئول تاسیس شده و در زمینه تولید لوازم الکترونیکی فعالیت میکند. دوو همواره در تلاش است تا کیفیت محصولات خود را افزایش دهد و مدلهای متنوعی را روانه بازار نماید. تلویزیون دوو دارای قابلیت اسمارت است و امکان اتصال به اینترنت را فراهم میکند.
البته امروزه دستگاههایی که در ایران تولید میشوند جدا از برند کرهای سابق است؛ ولی همچنان میتوان گفت در بین تولیدات داخلی کیفیت بالایی دارد و انتخاب خیلی از مشتریان برای خرید تلویزیون این برند است. از مدلهای محبوب تلویزیون دوو میتوان به DUHD-49H7000-DPB، DLE-55H1800-DP B، DLE-43H1800-DPB، DLE-50H2200-DPB، DLE-43K4300 و DLE-50H1800NB اشاره کرد.
برند اسنوا
تلویزیونهای برند اسنوا (Snowa) جزو محصولات معتبر ایرانی هستند که از سال ۱۳۸۴ وارد بازار لوازمخانگی شدند. این برند با عرضه تلویزیونهایی در سایزهای ۳۵ تا ۷۵ اینچ، طیف گستردهای از نیازهای مصرفکنندگان را پوشش میدهد. حدود ۵۰ درصد از قطعات محصولات این برند در داخل ایران تولید میشود و این موضوع بر کیفیت آن تاثیر گذاشته است.
گیرنده دیجیتال داخلی، امکان دریافت تمام شبکههای داخلی بدون نیاز به دستگاه دیگر را فراهم میکند و انتخاب سرویس و گارانتی خدمات پس از فروش، کیفیت این محصول را تضمین مینماید. تلویزیونهای اسنوا مجهز به فناوری HDR10 هستند و تصاویر 4K با کنتراست بالا و جزئیات دقیق را نمایش میدهند. بلندگوهای حرفهای و قدرتمند این برند، باعث شده است اسنوا در این زمینه نسبت به رقبا خود پیشی بگیرد. در بیشتر مدلها، قابلیت Time Shifting برای توقف و ضبط پخش زنده وجود دارد، اما مدلهای قدیمی این امکانات را ندارند.
برند شهاب
تلویزیونهای شهاب با سابقه ۷۴ساله در صنعت الکترونیک ایران، از قدیمیترین برندهای داخلی هستند. این برند در سال ۱۳۲۴ فعالیت خود را با تولید رادیو شروع کرد و در سال ۱۳۴۲ وارد عرصه تلویزیون شد. امروزه تلویزیونهای شهاب در سایزهای مختلف با پنل LED تولید میشوند. مدل SH102U1 دارای سیستمعامل اندروید است و شرایط استفاده از اپلیکیشنهای مختلف را فراهم میکند. شهاب تمرکز خود را روی سادگی، کارایی و قیمت مناسب قرار داده و دستگاههای مناسبی برای افرادی که قیمت اهمیت زیادی برایشان دارد، تولید کرده است.
کدام برند تلویزیون ایرانی از همه بهتر است؟
در بین برندهای مختلفی که در این صفحه معرفی کردهایم، اگر بخواهیم بهترین گزینه را از لحاظ کیفیت و رضایت مشتریان انتخاب کنیم، برندهای ایکسویژن و جی پلاس در صدر جدول قرار میگیرند. این دو برند دستگاههای باکیفیت بهتری نسبت به رقبای دیگر تولید میکنند و خدمات پس از فروش مناسب آنها باعث شده است مشتریان زیادی تلویزیونهای این دو برند را برای خرید انتخاب نمایند.
کلام آخر
امروزه برندهای ایرانی با تکیه بر فناوریهای روز و خدمات پس از فروش قوی، گزینههای متنوع و با کیفیتی برای خریداران تلویزیون ارائه میدهند. اگر کیفیت تصویر، امکانات هوشمند و پشتیبانی برای شما اهمیت دارد، ایکسویژن و جی پلاس بهترین انتخابها هستند و برندهای دوو، اسنوا و شهاب در ردههای بعدی قرار میگیرند. برای داشتن تجربه بهتر از خرید، پیشنهاد میکنیم مشخصات هر مدل را دقیق بررسی کنید تا گزینه مناسب را پیدا نمایید.