1500 زن معتاد متهاجر در تهران

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ گفت: بیش از ۱۵۰۰ زن معتاد متهاجر در تهران وجود دارد.

کد خبر : ۶۰۸۱
بازدید : ۱۱۲۹
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ گفت: بیش از ۱۵۰۰ زن معتاد متهاجر در تهران وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، سردار ساجدی نیا در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: بیش از 15000 معتاد مرد نیز در تهران کارتن خوابند.

وی افزود: این درحالی است که 4 سال پیش حدود 100 زن معتاد متهاجر و بیش از 5 هزار نفر مردمعتاد در تهران وجود داشت.

سردار ساجدی نیا گفت: اگر روند مبارزه با این ناهنجاری به این صورت ادامه یابد 4 سال آینده آمار بیشتری از معتادان خیابانی خواهیم داشت.

وی افزود: دو نشست با مسئولان شهر تهران، نمایندگان مجلس و قوه قضائیه در روزهای گذشته داشته ایم که در آن موضوع معتادان، متکدیان و دستفروشان تهران برررسی شد.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ گفت: در هفته های آینده این مسئله تا حدودی حل خواهد شد.

سردار ساجدی نیا با بیان اینکه پلیس آمادگی دارد به صورت جدی به جمع آوری زنان معتاد متهاجر و متکدیان اقدام کند افزود: قادریم کمتر از 48 ساعت بیش از 95 درصد این افراد را در شهرها از جمله تهران جمع آوری کنیم.

وی گفت: اما برای حل مسئله خرید و فروش کودکان باید فکری به حال زنان آسیب دیده کرد.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ گفت: اطلاعاتی درباره میزان خرید و فروش کودکان به پلیس نرسیده است اما این به معنای نداشتن این اطلاعات نیست واگر اطلاعات کامل را در این زمینه به پلیس دهند سریع رسیدگی می کنیم.

فاطمه دانشور رئیس کمیسیون اجتماعی شورای شهر تهران نیز با حضور در این برنامه گفت: پس از جمع آوری اطلاعات در زمینه خرید وفروش کودکان در شهر تهران به آقای نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور پیام دادم که آیا نمی خواهید برای کودکان این شهر کاری کنیدکه متاسفانه پاسخی نداد.

وی افزود: از دولت تدبیر وامید انتظار داریم برای حل این مسئله حرکتی انجام دهد.

دانشور گفت: این کودکان بیشتر از زنانی هستند که بدون ازدواج باردار می شوند و در بیمارستانهایی که با آنها مکاتبه کرده ایم به دنیا می آیند.

وی گفت: مادران این کودکان اعتیاد دوگانه دارند و برخی از آنها مبتلا به اچ آی وی هستند.

این عضو شورای شهر تهران افزود: به عنوان نمونه یکی از زنانی که باردار شده بود در خانه ای حوالی میدان شوش تهران با 50 مرد زندگی می کند که وقتی این مددکار بهزیستی برای بررسی مسئله به آنجا مراجعه می کند وی را با چاقو تهدید میکنند.

وی گفت: در اسناد بالادستی تا کنون به این مسائل پرداخته نشده است و باید در برنامه ریزیها و تدوین این اسناد دستگاههای مسئول از جمله وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حمایت شود.

دانشور افزود: نیروی انتظامی به تنهایی نمی تواند مشکل را حل کند و راهکار این مسئله ایجاد هماهنگی میان دستگاههای مختلف است.

وی افزود: کمیته ای باید درنهاد ریاست جمهوری در این زمینه تشکیل شود و مجلس خلاء های قانونی را برای مقابله با این ناهنجاری پر کند.

حبیب الله فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی نیز در این برنامه گفت: سالانه یک هزار کودک به نظام نگهداری کودکان بهزیستی سپرده میشوند که از این تعداد 85 درصد پدر ومادر مشخص دارند.

وی افزود: برای هر کودک قابل واگذاری 7 خانواده متقاضی وجود دارد.

وی مسئله خرید وفروش کودکان را به دلیل اعتیاد و مسائل اقتصادی واجتماعی خانواده ها بیان و اضافه کرد: آمار دقیقی از تعداد خریدو فروش ها نداریم.

حسین ذبحی معاون قضایی دادستان کل کشور دراین برنامه گفت: بهزیستی به عنوان دستگاه متولی کودکان بی سرپرست باید آمار دقیقی از مسئله خرید وفروش کودکان داشته باشد.

وی افزود: برای مبارزه با تکدی گری و خرید و فروش کودکان هماهنگی های قضایی و اجتماعی نیاز است.

ذبحی افزود: با قوانین موجود نیز می توان با این پدیده مقابله کرد.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید