خودکشی دختر ترک بعد از انتخابات ریاست جمهوری ترکیه
این زن ۲۰ ساله قبل از مرگ نامه ای نوشته و در آن به درماندگی خود اشاره کرده و گفته بود که ناامیدی او از نتیجه انتخابات و سیاست های حزب عدالت و توسعه راهی جز خودکشی برای وی نگذاشته است.
انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهم ترین انتخابات های سال ها و حتی یک دهه اخیر در جهان و منطقه بوده است که نتیجه آن تاثیر زیادی بر روابط بین المللی داشت، به همان اندازه که می توانست شرایط را برای مردم ترکیه تغییر دهد. در حالی که پس از سال ها احزاب اپوزیسیون با تمایلات سیاسی متفاوت و گاه متضاد تنها با هدف پایین کشیدن رجب طیب اردوغان از قدرت بعد از ۲۰ سال زمامداری در ترکیه، با هم اتحادی شکننده را تشکیل داده و همه نظرسنجی ها از پیروزی این ائتلاف به نمایندگی کمال کلیچداراوغلو خبر می داد، در کمال ناباوری، اردوغان بار دیگر بیشترین آرا را به دست آورده و تنها نیم درصد برای بردن انتخابات در همان دور اول کم آورد.
اگر چه انتخابات به دور دوم کشیده شده و تا کمتر از ۱۰ روز دیگر انتخابات دور دوم بین اردوغان و کلیچداراوغلو برگزار می شوند اما بعید است که اردوغان کار دشواری برای پیروزی شدن داشته و بسیاری از همین الان او را برای یک دوره ۵ ساله دیگر رییس جمهور ترکیه می دانند. در این میان بسیاری از شهروندان ترکیه ای که امیدوار بودند به زودی با اردوغان به عنوان رییس جمهور ترکیه و سیاست های تمامیت خواهانه او خداحافظی کنند از شکست سخت رقیب او سرخورده شده اند. در تازه ترین اتفاق در این مورد که البته تراژیک نیز هست، دختری ۲۰ ساله به نام کبری ارگون با اندختن خود به زیر مترو در ایستگاه مترو مرمره ینیکپای در استانبول به زندگی خود پایان داد.
این حادثه در ساعت ۳ بعدازظهر روز گذشته رخ داد و علیرغم حضور تیم پزشکی در صحنه، این زن به دلیل صدمات شدید جانش را از دست داد. این زن ۲۰ ساله قبل از مرگ نامه ای نوشته و در آن به درماندگی خود اشاره کرده و گفته بود که ناامیدی او از نتیجه انتخابات و سیاست های حزب عدالت و توسعه راهی جز خودکشی برای وی نگذاشته است.
وی در نامه اش که سرخوردگی از نتیجه انتخابات و فضای سیاسی ترکیه در آن موج می زند و ساعاتی پیش از خودکشی در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده، چنین نوشته است: «خسته ام، آن ها جوانی ام را دزیدند. من حقوقم را به حزب آ ک پ [حزب عدالت و توسعه به ریاست رجب طیب اردوغان] و حامیان آن واگذار نمی کنم. شما جوانی ام را دزدیدید. فکر می کردم کلیچداراوغلو این کشور را بار دیگر قابل زندگی خواهد کرد، اما شما نگذاشتید. اگر بخواهم یک کتاب بخرم باید ۲۰۰ لیره بپردازم، اگر به بازار بروم دستکم باید ۳۰۰ لیر خرج کند، به بیمارستان می روم و باید ۱۰۰۰ لیر بپردازم. به عنوان یک زن در این کشور، اکنون حال خودم را حس می کنم. احساس آزادی نمی کنم. لطفا از دست من عصبانی نباشید. من خانواده ام را خیلی دوست دارم، خداحافظ، متاسفم». بدنبال این حادثه، پلیس و تیم پزشکی به سرعت به محل حادثه رسیدند و علیرغم تلاش هایشان این دختر جوان درگذشت.
منبع: روزیاتو