تصاویر؛ فهرست غول پیکرترین پهپادهای جهان

تصاویر؛ فهرست غول پیکرترین پهپادهای جهان

سوخو S-70 اوختونیک، پهپاد رادارگریز رزمی روسیه، با دهانه بال ۱۹ متر، طول ۱۴ متر و وزن برخاست ۲۰ تن، یکی از غول‌پیکرترین پهپادهای نظامی جهان است.

کد خبر : ۲۴۹۰۳۴
بازدید : ۵۳

فرادید| پهپادهای غول‌پیکر با دهانه بال بیش از ۱۵ متر و وزن برخاست بالای ۵ تن، برای مأموریت‌های طولانی‌مدت با مداومت پروازی ۲۰ تا ۵۰ ساعت و برد چند هزار کیلومتری ساخته شده‌اند.

به گزارش فرادید، این پهپادها در عملیات‌های نظامی، شناسایی و تجاری نقش کلیدی دارند و مرزهای فناوری هوافضا را جابه‌جا کرده‌اند. در واقع می‌توان چنین گفت که تصور جهان امروز بدون حضور پهپادها چندان کار ساده‌ای به نظر نمی‌رسد. ما در این گزارش، غول‌پیکرترین پهپادهای جهان را به شما معرفی خواهیم کرد. 

Global_Hawk_1

RQ-4 گلوبال هاوک (Northrop Grumman RQ-4 Global Hawk)

RQ-4 گلوبال هاوک، ساخته نورثروپ گرومن آمریکا، با دهانه بال ۳۹.۹ متر، طول ۱۴.۵ متر و وزن برخاست ۱۴.۶ تن، یکی از بزرگ‌ترین پهپادهای جهان است. این پهپاد با برد عملیاتی ۲۲,۷۸۰ کیلومتر، مداومت پروازی ۳۴ ساعت و سقف پرواز ۱۸,۳۰۰ متر، برای مأموریت‌های شناسایی و نظارت در ارتفاعات بالا طراحی شده است. مجهز به حسگرهای EO/IR/SAR، گلوبال هاوک اطلاعات دقیقی در شرایط جوی سخت جمع‌آوری می‌کند و در عملیات‌های خاورمیانه و آسیا استفاده شده است. 

2222

سوخو S-70 اوختونیک (Sukhoi S-70 Okhotnik)

سوخو S-70 اوختونیک، پهپاد رادارگریز رزمی روسیه، با دهانه بال ۱۹ متر، طول ۱۴ متر و وزن برخاست ۲۰ تن، یکی از غول‌پیکرترین پهپادهای نظامی جهان است. این پهپاد با موتور توربوجت AL-31، سرعت ۱,۰۰۰ کیلومتر بر ساعت و برد ۶,۰۰۰ کیلومتر دارد. اوختونیک با طراحی بال پرنده و ظرفیت حمل ۲.۸ تن تسلیحات، از جمله بمب‌های هدایت‌شونده و موشک‌های کروز، برای حملات دقیق و همکاری با جنگنده‌های سرنشین‌دار مانند سوخو-۵۷ طراحی شده است. این پهپاد در جنگ اوکراین آزمایش شده و با فناوری رادارگریزی (RCS پایین)، تهدیدی جدی برای پدافندهای پیشرفته است. 

3333_11zon

Aevum Ravn X

Aevum Ravn X، ساخته شرکت آمریکایی Aevum، با وزن ۲۵ تن، طول ۲۴ متر و دهانه بال ۱۸ متر، بزرگ‌ترین پهپاد جهان برای پرتاب ماهواره به مدار است. این پهپاد با توانایی حمل راکت‌های حامل ماهواره تا ۵۰۰ کیلوگرم به ارتفاع ۲۰ کیلومتری، در سال ۲۰۲۰ رونمایی شد. Ravn X با طراحی خودکار و قابلیت پرتاب از باندهای معمولی، هزینه‌های پرتاب ماهواره به مدار پایین زمین را کاهش داده است. با سرعت ۰.۸ ماخ، این پهپاد برای کاربردهای تجاری و نظامی، از جمله قرار دادن ماهواره‌های کوچک در مدار، طراحی شده و نمونه‌ای از نوآوری در استفاده غیرنظامی از پهپادهای غول‌پیکر است.

4444

MQ-9 Reaper (General Atomics MQ-9 Reaper)

MQ-9 Reaper، ساخته جنرال اتومیکس آمریکا، با دهانه بال ۲۰ متر، طول ۱۱ متر و وزن برخاست ۴.۷۶۰ کیلوگرم، یکی از پرکاربردترین پهپادهای نظامی جهان است. این پهپاد با برد عملیاتی ۱,۸۵۰ کیلومتر، مداومت پروازی ۲۷ ساعت و سقف پرواز ۱۵,۰۰۰ متر، برای مأموریت‌های شناسایی، نظارت و تهاجمی طراحی شده است. این پهپاد مجهز به حسگرهای EO/IR و توانایی حمل ۱.۷ تن تسلیحات، از جمله موشک‌های هلفایر و بمب‌های هدایت‌شونده است که در عملیات‌های عراق، افغانستان و یمن مورد استفاده قرار گرفته است. 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید