(عکس) سفر به تهران قدیم؛ کدام نان را کدام قوم می پخت؟
![(عکس) سفر به تهران قدیم؛ کدام نان را کدام قوم می پخت؟](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/bMGogUzsXMqm/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjSF8uVz4rMxn9YZWf7mO6sg/31.jpg)
در ابتدای شکلگیری نانواییهای تهران، بیشتر اعضای این صنف مشهدیها بودند، اما با اضافه شدن سایر مهاجران به تهران، ماجرا به کلی تغییر کرد.
کد خبر :
۲۲۸۴۵۱
بازدید :
۲۲۸
برای مثال نان لواش را زنجانیها و سنگک را نفرآبادیهای شهر ری بر عهده گرفتند و یزدیها هم شیرینیپزی میکردند و این چنین پخت نانهای سنتی میان اقوام مختلف تقسیم شد. یک گروه نانوایان دورهگرد هم بودند که نان را روی شانه میگذاشتند و فریاد میزدند «نان». معمولا نان آنها بهدلیل حجم زیاد، کیفیت خوبی نداشت و اغلب خمیر بود.
منبع: همشهری
۱