طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر سریع و آسان

طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر سریع و آسان

در این مطلب با هم طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر به همراه تمام نکات آن را یاد می‌گیریم.

کد خبر : ۱۶۵۳۱۴
بازدید : ۶۷۶

از میان شیرینی‌های خشک، شیرینی کشمشی جزو پرطرفدارترین‌هاست که در انواع مختلفی مثل شیرینی کشمشی نرم یا تُرد تهیه می‌شود.

بسته به مواد اولیه به ویژه روغنی که در این شیرینی استفاده می‌شود می‌توان شیرینی کشمشی با روغن جامد یا روغن مایع تهیه کرد. در این مطلب با هم طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر به همراه تمام نکات آن را یاد می‌گیریم.

مواد اولیه در طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر

  • پودر قند یا شکر۲۰۰ گرم
  • آرد۱۶۰ گرم
  • بیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ۲ عدد
  • روغن مایع۱۰۶ گرم
  • کشمش پلویی۵۰ گرم
  • وانیل۱٫۲ قاشق چای‌خوری
  • زعفران یا رنگ خوراکیبه مقدار لازم

مراحل تهیه شیرینی کشمشی در توستر

۱. مخلوط کردن روغن و پودر قند

شکر به همراه دو عدد تخم‌مرغ را درون ظرف هم‌زن ریخته و با هم ترکیب می‌کنیم. مواد را تا جایی بزنید که کاملا سفید و کشدار شود. بعد از اینکه به اندازه کافی از هم‌زدن مواد گذشت، مقداری از مواد را برداشته و بین دو انگشت خود تست کنید. اگر ذرات شکر را بین انگشت‌ها احساس نکردید به این معنی است که شکر به خوبی حل شده و دیگر نیازی به مخلوط کردن ندارد.

ترکیب تخم‌مرغ و شکر

۲. اضافه کردن روغن مایع

بعد از ترکیب شکر و تخم‌مرغ نوبت به اضافه شدن روغن مایع می‌رسد. روغن را به مواد درون ظرف اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. بهتر است پس از اضافه شدن روغن مواد را زیاد هم نزنیم. می‌توانید مقداری رنگ خوراکی یا زعفران دم‌کرده نیز برای داشتن رنگ بهتر به ظرف اضافه کنید.

اضافه‌کردن روغن مایع

۳. اضافه‌کردن آرد و کشمش

در این مرحله آرد و کشمش را به ترکیب مواد اضافه کنیم و با لیسک در حد مخلوط‌شدن هم می‌زنیم. اگر کشمش‌ها تمیز است لازم به شستن نیست و فقط آن‌ها را با چیدن دم‌ها پاک کنید. در همین مرحله بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

اگر دوست دارید که شیرینی کشمشی‌های شما بعد از پخت ترک خورده باشند. یک قاشق غذاخوری پودر قند به خمیر شیرینی اضافه کنید. عاملی که موجب ایجاد ترک در سطح شیرینی می‌شود شیرین بودن خمیر آن است. اگر هم مایلید شیرینی بدون ترک داشته باشید نیازی به اضافه کردن پودر قند نیست.

ترکیب آرد و کشمش

۴. قالب‌زدن مواد

کف سینی توستر را با روغن جامد چرب می‌کنیم و خمیر را درون قیف می‌ریزیم. برای ماسوره زدن از ماسوره ریز استفاده نکنید چون ممکن است کشمش‌ها در آن گیر کنند. اگر هم قیف و ماسوره ندارید می‌توانید با یک قاشق به اندازه گردو از مواد برداشته و با فاصله از هم می‌چینیم.

بهتر است فاصله میان قالب‌ها زیاد باشد تا حین پخت به هم نچسبند. بهتر است بین شیرینی کشمشی‌ها به اندازه دو انگشت فاصله باشد. بعد از اینکه تمام شیرینی‌ها را پایپ کردید می‌توانید به دلخواه خلال یا پودر پسته روی آن‌ها بپاشید.

قالب زدن خمیر شیرینی کشمشی

۵. قرار دادن مواد در توستر

حتما توستر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و از قبل گرم کنید. دقت داشته باشید که اگر توستر را قبل از قرار دادن خمیر شیرینی گرم نکرده باشد، شیرینی‌ها پس از پخت خشک خواهند شد.

پس از اینکه سینی را در توستر قرار دادید، بعد از حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه به شیرینی‌ها سر بزنید. چنانچه اطراف آن‌ها تغییر رنگ داده و کمی طلایی شده بود، شیرینی پخته است و می‌توانید آن‌ها را از فر بیرون بیاورید. ابتدا اجازه بدهید که مواد خنک شوند و سپس آن‌ها را از سینی فر جدا کنید تا شیرینی خرد نشود.

شیرنی کشمشی پخته شده

نکات مهم درباره پخت شیرینی کشمشی در توستر

در ادامه، برخی از نکات مهم درباره پخت شیرینی کشمشی در توستر را در فهرست زیر آورده‌ایم.

  • شیرینی کشمشی را بعد از پخت درون ظرف دربسته نگهداری کنید یا روی ظرف درباز را حتما سلفون بکشید.
  • شیرینی کشمشی‌هایی که با روغن مایع تهیه شده‌اند اغلب مدت بیشتری نسبت به شیرینی‌های تهیه شده با روغن جامد، نرم می‌مانند.
  • اگر به جای روغن مایع از روغن صاف قنادی استفاده کنید، شیرینی برای مدت بیشتری طعم خود را حفظ می‌کند.
  • برای آرد این شیرینی حتما از آرد مخصوص شیرینی‌پزی که با نام‌های آرد سه‌صفر یا آرد نول نیز شناخته می‌شود استفاده کنید.
  • مواد را قبل از ترکیب کردن حتما هم‌دما کرده و به دمای محیط برسانید.
  • مقدار کشمش را می‌توانید بنا به ذائقه خودتان زیاد یا کم کنید و حتما از کشمش پلویی استفاده کنید.
  • به جای وانیل پودری می‌توانید از عصاره وانیل نیز استفاده کنید.
  • به دلیل حساسیتی که در مراحل پخت شیرینی کشمشی وجود دارد، بهتر است مراحل آن را پشت سر هم انجام داده و بین آن‌ها فاصله طولانی نیندازید.
  • اگر به جای شکر از پودر قند استفاده می‌کنید، حتما قبل از استفاده آن را الک کنید. چراکه پودر قند به سرعت رطوبت هوا را به خود جذب کرده و گلوله می‌شود.
  • اگر از روغن صاف قنادی برای پخت مقادیر زیاد این شیرینی استفاده می‌کنید، می‌توانید برای نرم‌تر شدن روغن و راحت مخلوط شدن آن را قبل از استفاده چرخ کنید.
  • پس از اضافه‌کردن آرد به مواد نباید آن‌ را بیش از حد هم بزنید. چراکه این کار موجب تسمه شدن خمیر شده و شیرینی شما خشک می‌شود.
  • به دلیل سریع بودن پخت این شیرینی، بهتر است هنگام پخت کنار فر باشید تا شیرینی نسوزد.
  • در دستور پخت اصلی شیرینی کشمشی، بافت آن باید مقداری تُرد و بیسکوییتی و وسط آن نرم باشد.

سوالات متداول درباره تهیه شیرینی کشمشی در توستر

طرز تهیه شیرینی کشمشی با توستر را همراه با نکات مهم آن یاد گرفتیم. در ادامه به چند سوال پرتکرار درباره تهیه این شیرینی خوشمزه پاسخ می‌دهیم.

مدت زمان نگهداری شیرینی کشمشی چقدر است؟

شیرینی کشمشی جزو شیرینی‌های خشک محسوب می‌شود و می‌توان آن را تا یک ماه در یخچال و برای زمان بیشتری در فریزر نگهداری کرد. دقت داشته باشد که زمان دقیق نگهداری شیرینی، بسته به کیفیت مواد اولیه و حفظ عطر و طعم آن دارد. هنگام نگهداری حتما از ظرف در بسته استفاده کنید تا مزه شیرینی‌ها عوض نشود.

طرز تهیه شیرینی کشمشی ترد چیست؟

اغلب افراد شیرینی‌ کشمشی ترد را به دلیل مزه و فرم نوستالژی آن بیشتر دوست دارند. برای درست کردن شیرینی کشمشی به سبک قنادی‌ها می‌توانید از روغن صاف قنادی که یک روغن جامد مخصوص شیرینی‌پزی است استفاده کنید. اما چنانچه به این روغن دسترسی ندارید، رسپی‌ای که در بالا خواندید به شما یک شیرینی خوشمزه با بافتی عالی خواهد داد.

آیا خمیر شیرینی را می‌توان برای مدت طولانی نگهداری کرد؟

اگر زمان‌هایی هوس پخت شیرینی کشمشی می‌کنید و وقت کافی برای تهیه مایه شیرینی را ندارید، می‌توانید مقدار بیشتری از آن را تهیه کرده و در فریزر نگهداری کنید. خمیر شیرینی کشمشی را می‌توانید برای زمان تقریبی سه ماه در فریزر نگهداری کنید.

منبع: کاله

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید