دختران در سراسر جهان چگونه به مدرسه میروند؟
نزدیک به ۶۵ میلیون دختر در جهان به مدرسه نمیروند. از ۷۷۴ میلیون انسان بی سواد در سراسر جهان، دو سوم زن هستند. تعداد دختران در مدارس ابتدایی ۳۳ میلیون نفر از پسران کمتر است.
کد خبر :
۶۸۵۹۷
بازدید :
۴۳۲۷۷
فرادید | نلسون ماندلا زمانی گفت: «آموزش پرقدرتترین سلاحی است که میتواند جهان را تغییر دهد.»
این جمله درست است، آموزش یکی از بزرگترین منابع در جهان است که باید به انسانها عرضه شود.
این جمله درست است، آموزش یکی از بزرگترین منابع در جهان است که باید به انسانها عرضه شود.
اما متاسفانه، دختران و زنان جوان-که نیمی از جمعیت جهان را تشکیل میدهند-به سختی فرصتی برابر با پسران و مردان برای یادگیری، تحصیل و موفقیت به دست میآورند.
نزدیک به ۶۵ میلیون دختر در جهان به مدرسه نمیروند. از ۷۷۴ میلیون انسان بی سواد در سراسر جهان، دو سوم زن هستند. تعداد دختران در مدارس ابتدایی ۳۳ میلیون نفر از پسران کمتر است.
آموزش واقعا میتواند باعث حفظ جان انسانها شود: اگر هر زنی در جهان آموزشهای مدرسه را در سطح ابتدایی و دبیرستان دریافت کند، مرگ کودکان به نصف کاهش پیدا خواهد کرد.
به مناسب روز جهانی زن، مجلهی هافینگتن پست، ۶۰ عکس از دخترانی که در سراسر جهان، از ایران تا ژاپن و از آمریکا تا سومالی، به مدرسه میروند را با مخاطبان خود به اشتراک گذاشته است. با هم عکسها و داستان کوتاه آنها را میبینیم.
سومالی (2013) شاگردان در مدرسه قدم می زنند. این مدرسه 1750 نفر ظرفیت دارد و آموزش در آن همزمان به پسران و دختران ارائه می شود.
فیلیپین (2015) دختران در روستای کاواگ در شمال مانیل باید برای رسیدن به مدرسه از قسمت های کم عمق آب عبور در یک ساحل صخره ای عبور کنند. زنی آن ها را همراهی می کند.
هند (2014) بچه های مدرسه ای در روستای بیوالدی روی زمین نشسته اند. روی سر آن ها یک سقف موقتی برای محافظت در برابر آفتاب دیده می شود.
آفریقای جنوبی (2016) دختران مدرسه ای در حال عبور از کنار پلیس ضد شورش که در ژوهانسبورگ. در همین صحنه چند دانشجو به خاطر مطالبه ی آموزش رایگان دستگیر شدند.
آمریکا (2014) پریشس پرز، دانش آموز 16 ساله ای که از بدو تولد نابینا بوده است، با دقت به کلاس گوش می دهد. او هر روز به کمک یکی از همکلاسی هایش به مدرسه می رود و کل کلاس های درس را ضبط می کند.
عراق (2015) دختر عراقی مدرسه ای بعد از آنکه با یک قایق کوچک چوبی به این طرف آب آمده از لبه ی رودخانه بالا می آید. او باید 25 کیلومتر را هر روز طی کند تا به مدرسه برسد.
هائیتی (2013) دیده بانان برزیلی صلح سازمان ملل در یک مدرسه ی خیریه ی مسیحی در پورتو پرنس بین بچه ها کیک و آبمیوه تقسیم می کنند.
پاکستان (2012) دختران مدرسه مشغول دعا برای بهبود ملاله یوسف زی، دختر پاکستانی ای که در سال 2012 در یک اقدام تروریستی ناموفق تیر خورد.
سریلانکا (2013) دختران مسلمان سریلانکایی در شهر بندری کلمبو در کنار آب ایستاده اند. آن ها 231 مایل راه آمده اند تا دریا را ببینند.
غزه (2014) دختران فلسطینی از کنار ویرانه های به جای مانده از حمله ی اسرائیل عبور می کنند تا به مدرسه برسند.
هند (2014) دختران مدرسه ای در شیملا مراسم صبح گاهی را با دعا برای دانش آموزان پاکستانی که در یک حمله ی انتحاری در پیشاور کشته شدند، آغاز می کنند.
یمن (2014) دختران مدرسه ای در صنعا در مانوری که برای آگاهی بخشی نسبت به مین های عمل نکرده برگزار شده است، شرکت کرده اند.
منبع: هافینگتون پست
ترجمه: سایت فرادید
۰