تصاویر/ شاسیبلندی از جنس سرعت
در زیر کاپوت این گاو خشمگین یک نیروگاه 4 لیتری هشت سیلندر 2 توربو نهفته است که 650 اسب بخار قدرت و 850 نیوتن متر گشتاور تولید میکند، بنابراین برای اولین بار شاهد استفاده از پیشرانه توربوشارژ در یک لامبورگینی هستیم.
فرادید | پس از انتظاری طولانی، سرانجام لامبورگینی رسماً از مدل اوروس پردهبرداری کرده و بدین ترتیب رسماً وارد دنیای اسیوویها شد. حال بنظر میرسد این گاو ایتالیایی آماده است تا تمام حریفان خود در این سگمنت را قلعوقمع کند. اوروس تعدادی از ویژگیهای طراحی نسخهٔ کانسپت خود که در سال 2012 رونمایی شد را حفظ کرده است و بنابراین ظاهر اوروس تولیدی اگر نگوییم بیشتر، به همان اندازهٔ نسخهٔ کانسپت تهاجمی است. از ویژگیهای ظاهری این سوپراسیووی میتوان به دماغهای گوهای شکل، چراغهای باریک جلو و عقب و سقفی کوپه مانند اشاره کرد که نمایی منحصربهفرد به آن بخشیدهاند.
در زیر کاپوت این گاو خشمگین اما یک نیروگاه 4 لیتری هشت سیلندر 2 توربو نهفته است که 650 اسب بخار قدرت و 850 نیوتن متر گشتاور تولید میکند؛ بنابراین برای اولین بار شاهد استفاده از پیشرانهٔ توربوشارژ در یک لامبورگینی هستیم؛ اما این تنها اولین در اوروس نیست چراکه لامبورگینی برای انتقال نیرو هم برای اولین بار در تاریخ خود از یک گیربکس هشت سرعتهٔ زد.اف با مبدل گشتاور و کنترل الکتروهیدرولیکی استفاده کرده است تا پاسخگویی پیشرانه افزایش یابد.
نیروی موتور در این هیولا توسط سامانهٔ چهارچرخ محرک به هر چهارچرخ انتقال پیدا میکند که با نسبت 40 به 60 بین محورهای جلو و عقب تقسیم میشود. همچنین این سیستم میتواند حداکثر 70 درصد از گشتاور موتور را به چرخهای جلو انتقال دهد درحالیکه این عدد در چرخهای عقب به 87 درصد میرسد. علاوه بر این، اوروس سیستم فرمان گیری چهارچرخ اونتادور S را هم قرض گرفته است که چرخهای عقب را در سرعتهای پایین جهت کمک به مانور دهی در جهت عکس چراغهای جلو و در سرعتهای بالا جهت افزایش ثبات در همان جهت چرخهای جلو میچرخاند.
اوروس با تکیه بر این ویژگیها و همچنین با استفاده از سیستم لانچ کنترل میتواند ظرف تنها 3.6 ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر در ساعت رسیده و سپس در 12.8 ثانیه مرز 200 کیلومتر در ساعت را رد کند. این سوپراسیووی ایتالیایی همچنین میتواند در ادامه به حداکثر سرعت 305 کیلومتر در ساعت دست پیدا کند. این ماشین در هر صد کیلومتر نیز 10.6 لیتر بنزینی مصرف میکند. همچنین در آینده یعنی در سال 2019، یک نسخهٔ پلاگینهیبریدی هم برای آن ارائه خواهد شد.
اوروس 2154 کیلوگرم وزن دارد درحالیکه برای ایجاد مرکز ثقل پایین در خودرو، پیشرانهٔ آن در ارتفاع پایینی نصب شده است. همچنین توربوشارژرها هم در مکانی نزدیک به محفظهٔ احتراق قرار گرفتهاند که موجب افزایش پاسخگویی موتور میشود. لامبورگینی اوروس بر روی پلتفرم MLB گروه فولکسواگن ساخته شده که با بنتلی بنتایگا، آئودی Q7 و پورشه کاین مشترک است. برای این خودرو شش حالت رانندگی مختلف در نظر گرفته شده که شامل استردا ، اسپورت ، کورسا ، برفی، آفرود و شن و ماسه بهعلاوهٔ یک حالت سفارشی بنام اگو میشود.
حالات برفی، آفرود و شن و ماسه، ارتفاع خودرو را از سطح زمین افزایش میدهند درحالیکه حالات استردا، اسپورت، کورسا، عملکرد ماشین را برای خیابانها و رانندگی اسپرت تنظیم میکنند. اوروس در محور جلو به کالیپرهای ترمز 10 پیستونه به همراه دیسکهای کربن سرامیکی 17.3 اینچی مجهز است که بزرگتر ترمزهای دنیا محسوب میشود. این سوپراسیووی بهصورت استاندارد با رینگهای آلیاژی 21 اینچی عرضه میشود اما خریداران میتوانند نمونههای 22 یا 23 اینچی را هم همراه با لاستیکهای پیرلی P Zero Corsa سفارش دهند.