۲۱ توصیه برای موفقیت کارآفرینان جوان
موفقیت غالبا به معنای یادگیری از آدمهایی است که به اهدافشان رسیدهاند. داشتن مرشد موهبت شگفتانگیزی برای یک کارآفرین است ولی هرکسی نمیتواند از این موهبت استفاده کند.
کد خبر :
۱۵۹۱۸
بازدید :
۱۴۳۱
موفقیت غالبا به معنای یادگیری از آدمهایی است که به اهدافشان رسیدهاند. داشتن مرشد موهبت شگفتانگیزی برای یک کارآفرین است ولی هرکسی نمیتواند از این موهبت استفاده کند.
در اینجا، ۲۱ توصیه برای موفقیت کارآفرین جوان و مشتاق آمده است که به شما کمک میکند کسب و کار خودتان را راهاندازی کنید، اگر هنوز معلم خصوصی کسب و کار پیدا نکردهاید.
۱.خودتان را به چالش بکشید
ریچارد برانسون میگوید بزرگترین انگیزهاش، ادامهی به چالش کشیدن خودش است. او با زندگی به مثابه تحصیلات دانشگاهی طولانی رفتار میکند چون هر روز میتواند مطالب بیشتری بیاموزد. شما هم میتوانید.
۲. کاری را انجام دهید که برایتان اهمیت دارد
شکی نیست که راهاندازی یک کسب و کار زمان زیادی طول میکشد. استیو جابز متذکر میشود تنها راه رضایت داشتن از زندگیتان، انجام کاری است که حقیقتا آن را باور دارید.
۳. ریسک کنید
ما هرگز از نتیجهی تلاشهایمان آگاه نمیشویم مگر اینکه عملا آنها را انجام دهیم. جف بزوس گفته است این کمک میکند بداند که او تاسف شکست را نمیخورد ولی به خاطر تلاش نکردن افسوس میخورد.
۴. خودتان را باور داشته باشید
گفتهای مشهور از هنری فورد: "چه فکر کنید از عهدهی کاری برمیآیید چه نمیآیید، حق با شما است." باور کنید میتوانید موفق باشید، و از بین موانع مختلف، راههایی پیدا خواهید کرد. اگر پیدا نکنید، فقط بهانهتراشی خواهید کرد.
۵. چشماندازی داشته باشید
دیوید کارپ، موسس و مدیرعامل تامبلر، متذکر میشود که یک کارآفرین، کسی است که چشماندازی از چیزی دارد و تمایل به خلق آن دارد. همواره چشماندازتان مشخص باشد.
۶. آدمهای مناسبی پیدا کنید
اینکه شما چهکسی هستید بستگی دارد با چهکسی هستید. رید هافمن، بنیانگذار لینکدین، میگوید سریعترین راه تغییر خودتان، برقراری ارتباط با کسانی است که مطابق خواستههایتان هستند.
۷. با ترسهایتان روبهرو شوید
غلبه بر ترس آسان نیست، ولی باید از پس آن برآیید.زمانی آریانا هافینگتون گفت که متوجه شده است شجاعت همانند عضله است -هرچه بیشتر تمرین کنید، قویتر میشود.
۸. عمل کنید
دنیا پر از ایدههای عالی است، ولی موفقیت فقط با عمل تحقق مییابد. والت دیسنی زمانی گفت که سادهترین روش شروع به کار، صحبت نکردن و شروع به کار است. در مورد موفقیتتان نیز این مسئله صدق میکند.
۹. زمانبندی داشته باشید
هیچکس بهیکباره موفق نمیشود و هر کسی زمانی تازه کار بوده است. استیو جابز خردمندانه متذکر میشود، " اگر به دقت نگاه کنید، بیشتر موفقیتهای ناگهانی مدت زمان زیادی طول کشیدهاند". نترسید که در شرکتتان، سرمایهگذاری بر زمان داشته باشید.
۱۰. انرژیتان را کنترل کنید نه وقتتان را
انرژیتان، کاری را که میتوانید با وقتتان بکنید محدود میکند، پس خردمندانه آن را کنترل کنید.
۱۱. تیمی ماهر تشکیل دهید
هیچکس به تنهایی در کسب و کار موفق نمیشود و کسانی که تلاش میکنند هر بار به تیمی ماهر میبازند. تیمی ماهر برای خودتان تشکیل دهید تا به موفقیتتان کمک کند.
۱۲. شخصیت و منش استخدام کنید
وقتی تیمتان را تشکیل دادید، آنها را از حیث شخصیت و ارزش استخدام کنید. همواره میتوانید به شخص مهارتهایی آموزش دهید ولی نمیتوانید بعد از استخدام، ارزشهایاش را متناسب با شرکت کنید.
۱۳. برای تامین سرمایهتان برنامهریزی کنید
ریچارد هاروک، سرمایهداری ریسکپذیر، توصیهای به کارآفرینان تازهوارد میکند: " افزایش سرمایه همیشه سخت تر از چیزی است که فکر میکنید و مدت زمان زیادی طول میکشد. پس برای این کار برنامهریزی کنید.
۱۴. اهدافتان را بشناسید
ریان آلیس، بنیانگذار این کانتکت(icontact) خاطر نشان میکند داشتن هدف روزمره در ذهن به شما اطمینان میدهد در جهت رسیدن به آن تلاش میکنید. اهدافی را مشخص کنید و هر روز آنها را به خودتان یادآوری کنید.
۱۵. از اشتباهاتتان درس بگیرید
بسیاری از کارآفرینان از اشتباهاتشان به عنوان بهترین معلمشان یاد میکنند. وقتی از اشتباهاتتان درس میگیرید، به موفقیت نزدیکتر میشوید- حتی اگر در ابتدا شکست خورده باشید.
۱۶. مشتریتان را بشناسید
دیو توماس، بنیانگذار وندی، شناخت مشتری را یکی از سه کلید موفقیتاش عنوان میکند. با شناخت مشتریانتان، بهتر از هر کس دیگری به آنها خدمات میدهید، و قادر خواهید بود راهحل هایی که نیاز دارند به آنها ارائه دهید.
۱۷. از شکایتها درس بگیرید
بیل گیتس زمانی گفت که ناراضیترین مشتریانتان، عالیترین منبع یادگیریتان هستند.اجازه دهید مشتریان ناراضی به شما بیاموزند اشکال خدماتتان کجا هستند.
۱۸. از مشتریان تقاضا کنید به شما اطلاعات دهند
فرض کردن اینکه مشتریان چه میخواهند یا نیاز دارند هرگز به موفقیت نخواهد انجامید. باید مستقیما از آنها تقاضا کنید و بپرسید، و به دقت به آنچه میگویند گوش دهید.
۱۹. عاقلانه پول خرج کنید
وقتی پول صرف کسب و کارتان میکنید، مراقب باشید که عاقلانه پول خرج کنید. آسان است برای چیزهای احمقانه پول زیادی خرج کنید و سرمایهتان را بسیار زود از دست بدهید.
۲۰. صنعتتان را درک کنید
تونی هسیه، بنیانگذار زاپوس، زمانی گفت، "وارد بازی نشوید که از آن سر در نمیآورید، حتی اگر ببینید آدمهای زیادی از آن سود به جیب میزنند." درک درست صنعتتان، کلید دستیابی به موفقیت است.
۲۱. بیشتر از حد انتظار خدمات ارائه دهید
صفحهی گوگل لری، کارآفرینان را ترغیب میکند بیشتر از حد انتظار به مشتریان خدمات ارائه دهند. روش عالی است که در صنعتتان جلب توجه کنید و طرفداران وفاداری داشته باشید.
کارآفرینی موفق بودن مستلزم کار، بینش و پشتکار زیادی است. این ۲۱ توصیه از کارآفرینانی که به موفقیت دست یافتهاند به شما کمک میکند مسیر را بسیار راحتتر طی کنید.
ترجمه ای از آنترپرینر
منبع: بازده
۰