(ویدیو) وایرال شدن ویدیویی قدیمی از بهنوش طباطبایی در کسوت مجری

(ویدیو) وایرال شدن ویدیویی قدیمی از بهنوش طباطبایی در کسوت مجری

بهنوش طباطبایی در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ در محلۀ یوسف‌ آباد تهران به دنیا آمد. پدرش سید ناصر طباطبایی کارشناس عمران در وزارت مسکن و شهرسازی پیشین (راه و شهرسازی کنونی) و مادرش آموزگار بود.

کد خبر : ۱۳۸۹۳۸
بازدید : ۵۶۴

روزیاتو نوشت: اخیراً ویدیویی قدیمی از بهنوش طباطبایی بازیگر مطرح سینما و تلویزیون منتشر شده که وی را در قامت مجری تلویزیونی نشان می دهد.

بهنوش طباطبایی در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ در محلۀ یوسف‌ آباد تهران به دنیا آمد. پدرش سید ناصر طباطبایی کارشناس عمران در وزارت مسکن و شهرسازی پیشین (راه و شهرسازی کنونی) و مادرش آموزگار بود.

وی فرزند دوم خانواده است و تنها یک خواهر بزرگتر بنام تینوش دارد. طباطبایی دانش‌آموختهٔ دکترای روان‌شناسی بالینی است و یک دورهٔ بازیگری در دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران گذرانده‌ است.

بهنوش طباطبایی برای ایفای نقش در فیلم ماجرای نیمروز ۲: رد خون نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی‌وهفتمین جشنوارهٔ فیلم فجر (۱۳۹۷) شد.

وی در دورهٔ دبستان با مهراوه شریفی‌نیا هم‌درس بود و به‌ویژه با دیدن بازی شریفی‌نیا در فیلم دزد و عروسک‌ها (۱۳۶۸) بیش از پیش، به بازیگری علاقه‌مند شد و با پافشاری‌های بسیار خود سرانجام توانست در سال ۱۳۷۲ در مدرسهٔ هنر و ادبیات کودکان و نوجوانان، دورهٔ بازیگری را آغاز کند. وی نخستین بار در سال ۱۳۷۸ با حضور در مجموعه تلویزیونی کوی دامون به کارگردانی عباس رنجبر وارد دنیای حرفه ای بازیگری شد.

21

طباطبایی ، در رشتهٔ مهندسی رایانه دارای دانشنامهٔ کارشناسی و در رشتۀ روان‌شناسی دارای دانشنامهٔ دکترا در گرایش روان‌شناسی تربیتی است. او یک دورهٔ بازیگری را نیز در دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران گذرانده‌است.

بهنوش طباطبایی به‌واسطهٔ بازی در فیلم مصائب دوشیزه با مهدی پاکدل، بازیگر، آشنا شد و این دو در ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ با یکدیگر پیوند زناشویی بستند؛ ولی پس از ۶ سال زندگی مشترک، در سال ۱۳۹۵ از یکدیگر جدا شدند. خبر جدا شدن این زوج در آن دوره ابتدا از صفحات شان در شبکه‌های اجتماعی شروع شد.

22

ماجرا از این قرار بود که صفحه شخصی آقای پاکدل در اینستاگرام هک شده و همه عکس‌های دونفره اش پاک شده بود البته ایشان بعد از مدتی مالکیت صفحه اش را پس گرفته بود، ولی همچنان خبری از عکس‌های خانوادگی‌اش نبود.

از طرفی خانم طباطبایی هم در اقدامی ضربتی، خودش همه عکس‌های دو نفره اش با همسرش را از صفحه‌اش پاک کرد. مدتی هم بعد خانم بازیگر که در افتتاحیه فیلم سیانور شرکت کرده بود بدون حلقه ازدواج رویت شد.

چند وقت بعد هم روزنامه ایران با چاپ گزارشی از نحوه جدایی این زوج، مهر تاییدی به شایعه جدایی شان زد. دراین گزارش آمده بود که در دادخواست طلاق آن‌ها هیچ دلیلی برای جدایی نوشته نشده و در روز دادگاه هم وکلای شان به نمایندگی از آن‌ها حاضر شده اند.

23

این طور که در روزنامه ایران آمده بود بهنوش طباطبایی علاوه بر مهریه سنگین، سند شش دانگ یک آپارتمان در شمال شهر را پشت قباله سند ازدواجش انداخته و حتی حق تحصیل، کار و حق حضانت فرزند را هم از همسرش گرفته بود.

صد البته که کار از محکم کاری عیب نمی‌کند. اما خانم طباطبایی از همه مطالباتش از جمله مهریه سنگینش چشم پوشی کرده و به آپارتمانی در شمال شهر رضایت داده بود. بهنوش طباطبایی بعد از جدایی اش نسبت به گذشته کم کار شد، ولی همچنان قوی و پرانرژی در سینما و تئاتر باقی ماند و حتی توانست بازی‌های بسیار خوبی هم به نمایش بگذارد.

24

او یک سال پس از جدایی در یک فیلم به نام «زیر سقف دودی» و تئاتر «آینه‌های روبرو» ظاهر شد و در مصاحبه‌ای هم گفت: یعد از طلاقش تصمیم گرفته کمی بیشتر برای خودش وقت بگذارد، ولی سعی می‌کند از این به بعد حضور فعال تری در عرصه هنر داشته باشد. فیلم لابی یکی از آخرین کار‌های این بازیگر است.

25

چکیده بیوگرافی بهنوش طباطبایی

نام : بهنوش طباطبایی

متولد : ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۰ تهران

حرفه :بازیگر

زمینه فعالیت : سینما، تئاتر، تلویزیون

تحصیلات : لیسانس رشته مهندسی کامپیوتر، دکترای روانشناسی بالینی

سال‌های فعالیت : ۱۳۷۷ تا اکنون

همسر: مهدی پاکدل (ازدواج ۱۳۸۹– طلاق ۱۳۹۵)

26

کارنامه هنری بهنوش طباطبایی

فیلم های سینمایی

ماجرای نیمروز: رد خون (۱۳۹۷)

غلامرضا تختی (۱۳۹۷)

لابی (۱۳۹۵)

زیر سقف دودی (۱۳۹۵)

سیانور (۱۳۹۴)

شانس، عشق، تصادف (۱۳۹۳)

قصه عشق پدرم (۱۳۹۱)

گام‌های شیدایی (۱۳۹۱)

آزادراه (۱۳۸۹)

پوست موز (۱۳۸۷)

کلاغ پر (۱۳۸۶)*

پسران آجری (۱۳۸۵)

مصائب دوشیزه (۱۳۸۵)

تله‌ فیلم و سریال های تلویزیونی

۱۳۷۷ یونس (محمدرضا خالقی)

۱۳۷۸ کوی دامون (عباس رنجبر)

۱۳۸۱ نوعروس (بیژن میرباقری)

۱۳۸۲ مسافری از هند (قاسم جعفری)

۱۳۸۳ عشق گمشده (حسین سهیلی زاده)

۱۳۸۴ پیله های پرواز (حسین سهیلی زاده)

۱۳۸۷ گل‌های گرمسیری (محمدمهدی عسگرپور)

۱۳۸۸ چاردیواری (سیروس مقدم)

۱۳۸۹ در مسیر زاینده رود (حسن فتحی)

۱۳۸۹ مختارنامه (داوود میرباقری)

۱۳۹۰ از یاد رفته (فریدون حسن پور)

۱۳۹۴ میکائیل (سیروس مقدم)

تله‌فیلم گزارش یک اعدام

تله‌فیلم عزیزی که ناپدید شد

تله‌فیلم دستها نگاه می‌کنند

تله‌فیلم قصّه سیمین

تله‌فیلم مادرانه

تله فیلم برگی بر شاخه

شبکه نمایش خانگی

دل ۱۳۹۷_۹۸ (حضور افتخاری)

حجم ویدیو: ۲۹۰.۶۸K | مدت زمان ویدیو: ۰۰:۰۰:۱۰ دانلود ویدیو
۱
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید