تام هالند می گوید که با این مهارت خاص توانسته دل زندیا را بدست آورد
تام هالند اخیرا در مورد مهارت نجاری خود و اینکه چگونه تعمیر یک در به او کمک کرد تا نظر زندایا را خود جلب کند، صحبت کرده است.
تام هالند ۲۷ ساله هنگام بازی در نقش مرد عنکبوتی در اسپایدرمن: راهی به خانه نیست با زندایا آشنا شد و رابطهی آنها با پستی که تام برای تولد زندایا در اینستاگرام به اشتراک گذاشت، رسما تایید شد.
هالند عکسی دو نفره از خود و زندایا منتشر کرد و نوشت: «امجی من، بهترین ترین تولدت را داشته باشی. وقتی بیدار شدی تماس بگیر.»
تام اخیرا در مورد مهارت نجاری خود و اینکه چگونه تعمیر یک در به او کمک کرد تا نظر زندایا را خود جلب کند، صحبت کرده است.
او در مصاحبه ای گفت: «نجاری چیزی است که من واقعاً از آن لذت می برم. من میز آشپزخانه مادرم را درست کردم. دفتر مادرم رو درست کردم. تمام کمدهای اتاق خوابم را خود ساختم. با پدربزرگم یک خانه پرنده کوچک ساختیم و یک بار در اوایل رابطه مان در خانه زندایا را درست کردم.»
تام به یاد می آورد: «من در خانه او بودم و در خانه اش شکست و من میگفتم خودم در را برایت درست میکنم و پس از آن ما عاشق هم شدیم.»
برخی منابع نزدیک به این زوج از جدی شدن رابطهی آنها خبر دادند. این منبع آگاه گفت که این زوج رابطه صمیمانه و آرامی با هم دارند و به طور جدی برای آیندهی مشترکشان برنامه ریزی می کنند.
در پایان سال گذشته، طرفداران این زوج این نظریه را مطرح کردند که تام و زندایا نامزد کرده اند. این خبر اولین بار توسط توییتر Pop Hive، منتشر شد که در آن زمان بیش از ۱۶۰,۰۰۰ دنبال کننده داشت.
آنها در توییتی نوشتند: «طبق گزارش ها، تام هالند و زندایا نامزد کرده اند!» و عکسی از این زوج دوست داشتنی را ضمیمهی این خبر کردند. این شایعه به سرعت در فضای مجازی پخش شد و این توییت وایرال شد و طرفداران هیجان زده به سرعت واکنش نشان دادند.
اما مادر زندایا پیامی مرموز را به اشتراک گذاشت که غیرمستقیم این شایعات را تکذیب کرد. کلر استورمر در استوری اینستاگرام خود به طرفداران در مورد طعمه کلیکی یا تله کلیکی (Clickbait) در رسانه ها هشدار داد.
او نوشت: «طعمه کلیکی معمولاً به نوشتن تیترهای هیجانانگیز یا گمراهکننده به منظور افزایش آمار کلیک روی یک محتوا اشاره دارد که اغلب شامل ادعاهای اغراق آمیز یا حذف اطلاعات کلیدی به منظور افزایش ترافیک کاربران، متکی است. این اصطلاح عموماً برای رد کردن صحت یک خبر استفاده می شود.»
منبع: روزیاتو