(ویدئو) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت ساگ پراتا در لاهور

(ویدئو) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت ساگ پراتا در لاهور

این ویدئو که در خیابان های لاهور پاکستان ضبط شده است، فرآیند پخت یک غذای محلی ( ساگ پراتا) را به روش یک آشپز خیابانی نشان می دهد. ساگ پراتا یک نوع نان مسطح و سنتی پاکستانی-هندی است که از آرد گندم تهیه می‌شود و معمولاً با سبزیجات پخته می‌شود. در اینجا، "ساگ" به سبزیجاتی مانند سبزی خرد شده (معمولاً سبزی‌هایی مانند سبزی‌های برگ سبز و شاهی) اشاره دارد که به خمیر پراتا اضافه می‌شود. این نان با کمی روغن پخته می‌شود و معمولاً به عنوان غذای صبحانه یا میان‌وعده سرو می‌شود، به‌ویژه همراه با ماست یا سس‌های مختلف.

کد خبر : ۲۲۶۹۴۹
بازدید : ۳۴

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید