۵ نکته کاربردی برای تهیه ناگت مرغ خانگی

۵ نکته کاربردی برای تهیه ناگت مرغ خانگی

ناگت مرغ یکی از فست فودهای خوشمزه و محبوب به خصوص در میان کودکان است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

کد خبر : ۱۱۵۶۰۴
بازدید : ۹۵۹۶

فرادید | امروز فست فود‌ها یکی از مهم‌ترین گروه‌های غذایی در جهان هستند که تنوع بالایی دارند و به عنوان غذایی مدرن با طعم و سبک جدید جای خود را در برنامه غذایی مردم دنیا باز کرده‌اند. ویژگی مهم فست‌فود‌ها صرف‌نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن‌ها می‌شود.

به گزارش فرادید، ناگت مرغ یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب به‌خصوص در میان کودکان است و برای جشن‌ها و مهمانی‌ها غذای بسیار راحت و مناسبی است. شما می‌توانید با یک دستور ساده در منزل و به راحتی ناگت مرغ خوشمزه و خانگی را تهیه کنید.

در ادامه این مطلب طرز تهیه ناگت مرغ همراه با ارائه پنج نکته مهم درباره پخت ناگت تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ

مخلوط ران و سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
سیر: ۵ حبه
پیاز: ۱ عدد
پنیر پیتزا: نصف لیوان
خمیر وسط نان باگت: ۱ لیوان
شیر: دو قاشق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پاپریکا: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه ناگت مرغ

۵ نکته کاربردی برای تهیه ناگت مرغ خانگی

مرحله اول: ابتدا مرغ را چرخ کنید و داخل یک کاسه بریزید. پیاز را رنده کنید و آب پیاز را کاملا بگیرید؛ سپس همراه با سیر رنده شده، پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پاپریکا به مرغ اضافه کنید. خمیر نان باگت را با دو قاشق شیر مخلوط کنید تا نرم شود؛ سپس به مواد بالا اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. کاسه مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

مرحله دوم: از مایه ناگت به اندازه دلخواه بردارید و کف دستتان به آن شکل بدهید. می‌توانید ناگت‌ها را به صورت دایره یا هر شکلی که دوست دارید، در بیاورید. ناگت آماده را ابتدا داخل تخم مرغ هم زده فرو کنید؛ سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. حتما حرارت اجاق گاز را کم کنید تا ناگت‌ها مغز پخت شوند.

۵ نکته مهم برای تهیه ناگت مرغ خانگی

۱- برای تهیه ناگت می‌توانید از ابتدا همه مواد را داخل دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید.
۲- خمیر نان باگت را حذف نکنید؛ زیرا باعث پوک شدن و لطافت بیشتر ناگت می‌شود و انسجام بیشتری به آن می‌دهد.
۳- ناگت‌ها را بعد از اینکه داخل تخم مرغ زدید و در آرد سوخاری غلتاندید، می‌توانید داخل ظرف در بسته به مدت چند ماه داخل فریزر نگهداری کنید.
۴- هنگام تهیه ناگت توجه کنید که ناگت بیش از حد کلفت نشود؛ زیرا هنگام سرخ شدن مغز پخت نمی‌شود.
۵- با این مقدار مواد حدودا ۵۰ عدد ناگت خواهید داشت.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید