طرز تهیه کباب بادمجان مجلسی با مرغ چرخشده
این غذا بسیار جدید و خوش طعم است و اگر میخواهید یک غذای ابتکاری جدید در خانه تهیه کنید حتما کباب بادمجان با مرغ را تست کنید.
ترکیب بادمجان و مرغ چرخ شده بسیار خوشمزه میشود و شما میتوانید کباب بادمجان با مرغ را خیلی راحت تهیه کنید، همان طور که پیداست مرغ چرخ میشود و داخل بادمجان خالی شده قرار میگیرد و بعد مانند کتلتها سرخ میشود و در انتها به همراه یک پلوی خوشمزه زعفرانی میل میشود.
این غذا بسیار جدید و خوش طعم است و اگر میخواهید یک غذای ابتکاری جدید در خانه تهیه کنید حتما کباب بادمجان با مرغ را تست کنید.
مواد لازم
بادمجان گرد ۳ عدد
سینه و ران مرغ ۱ عدد از هر کدام
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
زعفران به مقدار لازم
گوجه ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ
مرحله اول: آماده سازی بادمجان
ابتدا باید بادمجانها را که بهتر به صورت دلمهای انتخاب کنید را بشورید و بدون گرفتن پوست بادمجان آن را به صورت حلقهای برش بزنید و بعد داخل آب و نمک قرار دهید تا برای ۱۵ دقیقه بماند و تلخی بادمجانها گرفته شود و بعد وسط آن را کمی خالی کنید.
مرحله دوم: چرخ کردن مرغ
در ادامه باید سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و پوره کنید و بعد پیاز و سیر رنده ریز شده و آب گرفته را نیز به همراه ادویهها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و مرغ مزه دار شود و یا میتوانید از همان ابتدا همان مواد ار داخل غذاساز بریزید و له کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن
در ادامه باید داخل تابه کمی روغن ریخته تا داغ شود و بادمجانهای تو خالی را داخل آن قرار دهید و از مواد مرغی داخل آن بریزید به طوری که کل وسط بادمجان را پوشش دهد و بعد کمی زعفران روی هر کدام رومال کنید و بگذارید تا هر دو طرف کاملا سرخ و مرغ پخته شود و بعد داخل دیس قرار دهید و در انتها داخل همان تابه گوجه را نیز حلقهای برش بزنید و سرخ کنید و یا میتوانید از گوجه گیلاسی استفاده کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت کباب بادمجان با مرغ
میتوانید از فلفل کبابی نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.
بهتر است از سینه و ران مرغ استفاده کنید، زیرا استفاده تنها از سینه مرغ باعث خشک شدن مواد میشود.
حرارت را باید خیلی متوسط باشد تا مرغها خوب پخته شود.
میتوانید یک فلفل دلمه را نیز ساطوری کنید به مواد مرغی اضافه کنید.
اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
منبع: برترین ها