بیوگرافی عباس موزون خالق برنامه پر سر و صدای «زندگی پس از زندگی»
عباس موزون مجری تلویزیون متولد ۲۴ اسفند سال ۱۳۵۲ در شهر دزفول استان خوزستان، کارگردان، تهیه کننده، مستندساز، پژوهشگر، شاعر، نویسنده و مترجم است. او فارغ التحصیل مهندسی تکنولوژی و سینما بوده و دارای مدارک کارشناسی ارشد سینما و دکترای مدیریت است و عمده معروفیت او به واسطه ساخت و اجرای برنامه «زندگی پس از زندگی»، روایتی متفاوت درباره مرگ و علم ماوراء به دست آمده است.
در ویژه برنامههای افطار ماه رمضان امسال شاهد فصل سوم برنامه «زندگی پس از زندگی» با اجرا، کارگردانی و تهیه کنندگی عباس موزون هستیم که طی این سالها از برنامههای پرطرفدار تلویزیون بوده و امسال هم تا اینجای کار با اختلافی چندین برابری نسبت به برنامههای مشابه، بیشتر از یک میلیون و ۶۳۵ هزار بار در تلوبیون دیده شده است. به همین منظور به سراغ بیوگرافی عباس موزون رفتهایم و ایده شکلگیری این برنامه را مرور میکنیم.
عباس موزون مجری تلویزیون متولد ۲۴ اسفند سال ۱۳۵۲ در شهر دزفول استان خوزستان، کارگردان، تهیه کننده، مستندساز، پژوهشگر، شاعر، نویسنده و مترجم است. او فارغ التحصیل مهندسی تکنولوژی و سینما بوده و دارای مدارک کارشناسی ارشد سینما و دکترای مدیریت است و عمده معروفیت او به واسطه ساخت و اجرای برنامه «زندگی پس از زندگی»، روایتی متفاوت درباره مرگ و علم ماوراء به دست آمده است.
کودکی عباس موزون
عباس موزون زمانی که ۶ساله بود درگیر جنگ تحمیلی شد و به همراه خانواده از دزفول به اصفهان مهاجرت کرد. او زندگی در شهرهای اراک، شوشتر، روستای ترکزبان چمن سلطان لرستان و نزدیک به ۲۴ شهر مختلف را تجربه کرده است و هماکنون ساکن تهران است.
عباس موزون پیش از ورود به مدرسه بخش زیادی از خواندن و نوشتن را فرا گرفته بود و از ۱۲ سالگی شروع به سرودن شعر کرد.
آغاز غعالیت حرفهای
او کار خود را در اوایل در دهه هشتاد آغار کرد و توانست با انجمن سینمایی مشغول به کار شود.
او که مدتها به کار تحقیق و ترجمعه مشغول بود با همایشی در دانشگاه یزد موفق شد تجربه گران را گرد هم آورد و در نهایت در سال ۱۳۹۵ با رونق اپلیکیشن تلگرام یک کانال تلگرامی تاسیس کند و اطلاعات و تجربیات خود را به اشتراک بگذارد.
زندگی خصوصی
عباس موزون ازدواج کرده و دو فرزند پسر دارد. او پیشتر درباره تاثیر کار خود بر خانوادهاش گفته بود: «همسرم میگوید که الان ما چهار سال است که با گور، کفن، مرگ و… همراهیم. خانواده ام واقعا با من همراهی کردند. حتی فرزند کوچکترم هم تحت تاثیر این فضا قرار گرفته است و میگوید پس از مرگ روحمان از تن جدا میشود و به آرامش میرسیم. در کل میتوانم بگویم روحیه خانوادهام بزرگترین هزینهای بود که من دادم.»
مدرک خبرنگاری و تدریس
دکتر موزون در سال ۱۳۷۵ از انجمن صنفی روزنامه نگاران مدرک خبرنگاری گرفت و از سال ۱۳۸۴ هم در استانهای خراسان، ایلام، تهران و قم مشغول تدریس زبان بدن است.
مستندسازی
سال ۱۳۹۷ مستند «هند دوستان» با حمایت شبکه افق به کارگردانی دکتر عباس موزون در مورد ارتباط معنوی مسلمانان هند با امام حسین و فرهنگ عاشورایی ساخته شد. او مدیر تحقیق و پژوهش برنامه «ایرانگرد» با اجرای جواد قارایی نیز بود.
شهرت با اجرای «زندگی پس از زندگی»
شبکه چهار در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ برنامهای به نام «زندگی پس از زندگی» را با اجرای عباس موزون روی آنتن برد. این برنامه درباره زندگی کسانی است که تجربه نزدیک مرگ داشتهاند و مرگ موقت را در شرایط مرگ کلینیکی و یا خروج موقت روح از جسم تجربه کرده و به زندگی عادی بازگشتهاند.
سوژههای برنامه زندگی پس از زندگی حاصل چهار سال پژوهش او از مناطق مختلف ایران بودهاند.
او که مجری و تهیهکننده این برنامه بود، علاوه بر تئاتر، کارگردانی و اجرا را هم آموخت تا در این برنامه به شیوه هرچه بهتر عمل کند.
موزون که چهار تا پنج سال از عمر خود را وقف ساخت «زندگی پس از زندگی» کرد، با دیدن مستندی از ریموند مودی، روانپزشک آمریکایی و پایهگذار تجربههای پس از مرگ در حدود ۲۵ سال پیش جرقه ساخت برنامهای با محتوای زندگی پس از مرگ در ذهنش زده شد. او به این منظور به سراغ مطالعه کتابهای فرا روان شناسی و دینی با موضوع برزخ رفت و همیشه آرزو داشت مجموعهای با موضوع مرگ موقت با تجربه گران ایرانی بسازد.
در دو سال گذشته این برنامه بیشترین رضایت بینندگان را در سیما کسب کرده است. یک بار بیشتر از ۹۳ درصد و یک بار بیشتر از ۹۴ درصد که طبق آنچه اعلام شده است رکورد رضایتمندی را شکسته است.
اخراج از کار و فروش زمین
عباس موزون برای ساخت و گفتگو با سوژهها دائم در سفر بود و به همین دلیل از کارش بیکار شد و برای جبران هزینههای سفر و مستندهای خود، مجبور به فروش زمین شد و به دنبال ساخت برنامهای رفت که در آن زمان هنوز هیچ کس آن را تصویب نکرده بود.
ترجمه کتاب
عباس موزون در سال ۱۳۸۵ کتاب «Masseges From Water» تالیف پروفسور ژاپنی «ایموتو» را ترجمه و با نام «ندای آب» به چاپ رساند که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
از آستان قدس تا کار میدانی
او میگوید: «کارم را بهصورت جدی از کتابخانه آستان قدس شروع کردم که برای این موضوع «عالم غیب» یک یا دو کتاب بیشتر وجود نداشت تا اینکه بعدها اینترنت آمد. تحقیقات با اینترنت را ادامه دادم و از اواخر سال ۱۳۹۴ تحقیقاتم میدانی شد.
از سال ۱۳۹۵ کانال تلگرامی را تاسیس کردم و در آن شروع به انتشار تجربه گران و پژوهشگران از عالم غیب و مرگ موقت کردم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.»
موزون ادامه میدهد: «بعد از چهار سال در نهایت تحقیقات و پژوهش هایم در قابل یک برنامه به نام «زندگی به نام زندگی» در ایام ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹ بروی آنتن شبکه چهار رفت. با استقبال گسترده مخاطبان این برنامه در ماه رمضان ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز ادامه یافت.»
ادعای تجربه نزدیک مرگ محسن چاوشی
خرداد سال گذشته عباس موزون در یک مصاحبه ادعایی درباره محسن چاوشی خواننده مطرح کرد. عباس موزون در این برنامه ادعا کرد که محسن چاوشی تجربه گر مرگ بوده است و گفت محسن چاوشی این موضوع را مستقیم به خودش نگفته و از طریق واسطهها پیام را دریافت کرده است.
او ابراز امیدواری کرده بود که چاوشی دعوت این برنامه را بپذیرد و تجربه خود را بازگو کند که البته هرگز این اتفاق نیفتاد.
منبع:روزیاتو