آیا پنیر به سلامت قلب کمک می‌کند؟

آیا پنیر به سلامت قلب کمک می‌کند؟

خبری خوب برای افرادی که عاشق پنیرهستند، مطالعات اخیر نشان داده است که پنیر به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. محققان چینی دریافته اند که خوردن روزانه ۴۰ گرم پنیر می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته کمک چشم گیری کند.

کد خبر : ۴۶۸۴۴
بازدید : ۶۱۰۷
آیا خوردن روزانه پنیر به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند؟

فرادید | خبری خوب برای افرادی که عاشق پنیرهستند، مطالعات اخیر نشان داده است که پنیر به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. محققان چینی دریافته اند که خوردن روزانه ۴۰ گرم پنیر می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته کمک چشم گیری کند.

به گزارش فرادید به نقل از مدیکال نیوز تودی، این یافته‌ها که نتایج تجزیه و تحلیل حدود ۱۵ مطالعه بوده است، در نهایت گزارش‌های مفیدی، از تاثیر مصرف پنیر بر روی بیماری‌های قلبی، ارائه شده اند.

تحقیقی که با همکاری گروهی چینی در بخش تغذیه و بهداشت مواد غذایی، دانشکده بهداشت چین انجام شده بود نشان می‌داد که این گروه به نتایجی جالبی درباره مصرف پنیر دست یافته اند، و همچنین آن‌ها توانستند مشاهدات خود را در مجله تغذیه اروپا منتشر کنند.

بدون شک، پنیر یکی از خوراکی‌های مورد علاقه اکثر افراد هر جامعه‌ای است. در سال ۲۰۱۵، در ایالات متحده امریکا به میزان تقریبی ۳۷. ۱ پوند پنیر به ازای هر نفر مصرف شده است، و پنیر‌های چدار و موزارلا بیشترین مقدار مصرف را داشته اند.

درست است که پنیر سرشار از برخی مواد مغذی مانند کلسیم، ویتامین آ.، ب. ۱۲ است که همگی برای سلامتی مفید هستند، اما از طرفی به دلیل دارا بودن میزان بالایی از چربی‌های اشباع شده می‌توانند سطح کلسترول را افزایش دهند و همچنین خطر بیماری‌های قلبی و سکته را افزایش دهند.

با این حال مطالعات جدید نشان می‌دهند که این خوراکی‌های لبنی می‌توانند اثرات مثبتی نیز بر سلامت قلب داشته باشند.

خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی تا ۱۸ درصد کاهش می‌یابد
مطالعه‌ای که در چین بر روی ۱۵ نمونه بررسی و تجزیه تحلیل شده بود نشان می‌داد که مصرف پنیر تاثیرات مثبتی بر سلامت قلب دارد و تمامی خطرات احتمالی که ممکن است تهدید کننده باشند را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد.

در مجموع این مطالعات که بر روی بیش از ۲۰۰.۰۰۰ شرکت کننده و در طول بازه زمانی ۱۰ ساله و تاثیر مصرف پنیر بر روی بدن آن‌ها انجام شده بود، نشان می‌داد که اکثریت افرادی که در این آزمایش شرکت کرده داشتند، به هیچ وجه دچار مشکل قلبی نشده بودند.

تجزیه و تحلیل‌ها بیان می‌کرد، افرادی که به طور مدام از خوارکی غذایی مانند پنیر بهره می‌برند، در آن‌ها احتمال ابتلا به بیماری قلبی عروقی تا ۱۸ درصد کمتر است. وهمچنین احتمال ابتلا به CHD و احتمال سکته ۱۴ درصد و ۱۰ درصد کاهش می‌یابد در مقایسه با افرادی که پنیر به میزان کمتری مصرف می‌کنند.

دانشمندان گزارش داده اند که این اثرات مثبت در میان شرکت کنندگانی که روزانه حدود ۴۰ گرم پنیر مصرف می‌کردند، قوی‌تر بوده است. در نهایت آن‌ها می‌گویند که:
" این متا آنالیز مطالعات آینده نگر نشان می‌دهد که رابطه معکوس غیر خطی بین مصرف پنیر و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی وجود دارد. "

احتیاط کنید
یافته‌های این گروه بر اساس آنالیز‌های مشاهداتی که به طور گسترده‌ای در اوایل سال جاری منتشر شده است، نشان می‌دهد که سایر محصولات لبنی نیز در کاهش خطر مرگ و میر‌های ناشی از حمله‌های قلبی مرتبط هستند.

گفتنی است که در رابطه با پنیر چدار مطالعات بیشتری مورد نیاز است، البته مصرف هر دو پنیر باید با محدودیت هایی همراه باشد، زیرا مطالعات، هنوز هیچ ارتباط منطقی و علمی اثبات شده‌ای را در این خصوص ارائه نکرده اند.

تا زمانی که این مطالعه، یافته‌های تایید شده‌ای را ارائه ندهد، مهم است که شما به یاد داشته باشید، پنیر سرشار از چربی‌های اشباع شده است و مصرف آن به مقدار زیاد می‌تواند برای سلامت قلب مضر باشد.

انجمن قلب امریکا توصیه می‌کند که حدود ۵ - ۶ درصد از کالری‌های مصرفی روزانه هر فرد باید از چربی‌های اشباع شده باشد.

منبع: مدیکال نیوز تودی
ترجمه: وب‌سایت فرادید
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید