(اینفوگرافی) مبدا اصلی بیشترین مهاجران جهان کدام کشور است؟

(اینفوگرافی) مبدا اصلی بیشترین مهاجران جهان کدام کشور است؟

در این گزارش، که براساس داده‌های گزارش مهاجرت جهانی ۲۰۲۴ سازمان بین‌المللی مهاجرت سازمان ملل متحد تهیه شده، رتبه‌بندی کشورهای مبدا مهاجران در سال‌های ۱۹۹۵ و ۲۰۲۰ را بررسی می‌کنیم.

کد خبر : ۲۲۳۰۸۷
بازدید : ۵۴

حدود ۳.۵ درصد از جمعیت جهان را مهاجران (افرادی که در کشوری غیر از زادگاه خود زندگی می‌کنند) تشکیل می‌دهند. این آمار در سال ۲۰۲۰ به حدود ۲۸۱ میلیون نفر رسید که تقریباً نیمی از آنها تنها از ۲۰ کشور مهاجرت کرده‌اند. در این گزارش، که براساس داده‌های گزارش مهاجرت جهانی ۲۰۲۴ سازمان بین‌المللی مهاجرت سازمان ملل متحد تهیه شده، رتبه‌بندی کشورهای مبدا مهاجران در سال‌های ۱۹۹۵ و ۲۰۲۰ را بررسی می‌کنیم.

21_11zon

۲۰ کشوری که مبدا اصلی بیشترین مهاجران جهان هستند

هندوستان در سال ۲۰۲۰ با ۱۷.۸ میلیون مهاجر، رتبه نخست کشورهای مبدأ مهاجرت را به خود اختصاص داده است. به بیان ساده‌تر، در این سال از هر ۱۶ مهاجر در سراسر جهان، یک نفر اهل هند بوده است.

مکزیک با ۱۱.۱ میلیون و روسیه با ۱۰.۷ میلیون مهاجر به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفته‌اند. جالب است بدانید که این سه کشور (روسیه، هند و مکزیک) بین سال‌های ۱۹۹۵ تا ۲۰۲۰ همچنان در صدر جدول باقی مانده‌اند، هرچند ترتیب آنها تغییر کرده است.

22_11zon

23_11zon

در حالی که هند و مکزیک در این دوره زمانی رشد جمعیتی پایداری داشته‌اند، مهاجرت گسترده از روسیه باعث شده جمعیت این کشور نسبت به سال ۱۹۹۰ کاهش یابد.

نکته جالب توجه این است که ۱۶ کشور از ۲۰ کشور برتر مبدأ مهاجرت در سال ۱۹۹۵، همچنان در رتبه‌بندی سال ۲۰۲۰ حضور دارند. بسیاری از این کشورها اکنون جزو کشورهای با درآمد متوسط و اقتصادهایی با رشد سریع محسوب می‌شوند.

یافته جالب دیگر از منبع گزارش – که در این مجموعه داده‌ها گنجانده نشده – این است که اروپا و آسیا به ترتیب میزبان ۸۷ و ۸۶ میلیون مهاجر (یا ۶۰ درصد کل مهاجران) بوده‌اند.

24_11zon

همزمان، نزدیک به نیمی از ۲۰ کشور برتر مبدأ مهاجرت در آسیا قرار دارند و هفت کشور دیگر در اروپا هستند. این نشان می‌دهد که افراد هنگام مهاجرت، لزوماً به مناطق بسیار دور نمی‌روند.

برای مثال، اوکراین در ده سال گذشته، رتبه نخست کشور مبدأ ساکنان جدید اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده است.

در پایان، باید اشاره کرد که مهاجرت از این کشورها عموماً افزایش یافته است. برای نمونه، تعداد مهاجران هندی از ۷.۲ میلیون نفر در سال ۱۹۹۵ به ۱۷.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۲۰ رسیده است.

منبع: روزیاتو

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید