(ویدئو) فرآیند پخت کوفته محلی به روش مادر بزرگ ایتالیایی
![(ویدئو) فرآیند پخت کوفته محلی به روش مادر بزرگ ایتالیایی](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/RY3GRXqasB7y/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjRwLUW9diRfNc-hFKho0LEg/33_11zon.jpg)
در این ویدئو یک آشپز ایتالیایی با مواد اولیه شامل: 200 گرم نان، 150 میلی لیتر شیر، 2 عدد تخم مرغ، 150 گرم پارمزان، جعفری، 1 حبه سیر، نمک، فلفل، روغن برای سرخ کردن و برای سس این غذا: 500 میلی لیتر (2 فنجان) پوره گوجه فرنگی، پیاز 1 عدد، نمک، فلفل و روغن زیتون این غذا را درست می کند.
کد خبر :
۲۰۳۶۶۴
بازدید :
۸۱۸
۶