ببینید؛ غذای روستایی در اوکراین؛ پخت اشترودل سیب توسط مادر روستایی در طبیعت

اشترودل (Strudel) یک نوع شیرینی یا دسر اروپایی است که اصالت آن به اتریش و آلمان برمیگردد و بعدها در بسیاری از کشورهای اروپای شرقی و مرکزی هم محبوب شده. اشترودل معمولاً از یک لایه خمیر نازک و لطیف تهیه میشود که آن را با مواد مختلف (معمولاً میوهها) پر میکنند، رول میکنند و سپس میپزند. رایجترین نوع اشترودل، اشترودل سیب (Apple Strudel) است. داخل آن از ترکیب سیبهای تازه خردشده، دارچین، شکر، کشمش و گاهی مغزها (مثل گردو یا بادام) استفاده میشود.
کد خبر :
۲۴۷۸۰۵
بازدید :
۳۷
۰