رامسس دوم ده زن و ۱۰۰ فرزند داشت!

رامسس دوم ده زن و ۱۰۰ فرزند داشت!

فراعنه، حاکمان مطلق مصر باستان بودند و خدایان زنده به حساب می‌آمدند. در میان ۲۰۰ فرعونی که بر مصر سلطنت کردند، بعضا در تاریخ اثری از خود بر جای گذاشتند و نام آنها هنوز هم شناخته شده است. از جمله «مِنِس» که اولین فرعون و بنیان‌گذار دودمان پادشاهی مصر باستان بود و ۳۰۰۰ سال پیش از میلاد مصر علیا و مصر سفلی را متحد کرد و نام‌آور شد.

کد خبر : ۲۲۱۸۲۸
بازدید : ۱۲۴

رامسس دوم یکی از برجسته‌ترین فراعنه مصر باستان محسوب می‌شود که طولانی‌ترین دوره حکومت در تاریخ مصر باستان را داشته است. مورخان معتقدند، رامسس دوم علاوه بر داشتن رکورد تعداد فرزندان، رکورد طول عمر را نیز داشته است. 

فراعنه، حاکمان مطلق مصر باستان بودند و خدایان زنده به حساب می‌آمدند. در میان ۲۰۰ فرعونی که بر مصر سلطنت کردند، بعضا در تاریخ اثری از خود بر جای گذاشتند و نام آن‌ها هنوز هم شناخته شده است. از جمله «مِنِس» که اولین فرعون و بنیان‌گذار دودمان پادشاهی مصر باستان بود و ۳۰۰۰ سال پیش از میلاد مصر علیا و مصر سفلی را متحد کرد و نام‌آور شد. 

اما نام یکی از فرعون‌ها نه به دلیل شاهکارهای تسلیحاتی یا سیاسی‌اش، بلکه به دلیل داشتن بیش از ۱۰۰ فرزند، در یادها مانده است. او کسی نیست جز رامسس ۲ که یکی از برجسته‌ترین فراعنه مصر باستان محسوب می‌شود. 

رامسس دوم که بین سال‌های ۱۳۰۱ تا ۱۳۰۳ قبل از میلاد متولد شد، سومین فرعون از سلسله نوزدهم بود. او به مدت ۶۶ سال سلطنت کرد که طولانی‌ترین دوره حکومت در تاریخ مصر باستان محسوب می‌شود. او همچنین به دلیل فتوحات متعدد و نبردهای بزرگی که انجام داد «رامسس کبیر» لقب گرفت. 

یکی دیگر از ویژگی‌های او، زنان بسیارش بود. او با بیش از ۱۰ زن رسما ازدواج کرد، از جمله «نفرتاری» همسر مشهورش. او تعداد زیادی همسر غیررسمی نیز داشت و حاصل این روابط بیش از ۱۰۰ فرزند بود. 

رامسس دوم زمانی که تنها ۱۴ سال داشت بر تخت سلطنت نشست. ۶۶ سال سلطنت او، به مصر اجازه داد تا در جهان باستان پرآوازه شود و نشانی از خود را در تاریخ بر جای بگذارد. 

او معابد، کاخ‌ها و حتی مجسمه‌هایی ساخت که اکنون از مشهورترین آثار باستانی مصر محسوب می‌شوند مانند معبد کرناک و معبد ابوسیمبل؛ مصری‌ها حتی معتقدند که سلطنت رامسس دوم اوج تمدن مصر بوده است. 

رامسس دوم علاوه بر داشتن رکورد برای تعداد زیاد زنان و فرزندان، رکورد طول عمر را نیز دارد. در حالی که در آن زمان امید به زندگی ۴۰ سال بود، او در ۹۰ سالگی درگذشت که یک طول عمر استثنایی محسوب می‌شود. 

رامسس دوم در دره پادشاهان به خاک سپرده شد و تابوت او حتی قرن‌ها بعد از مرگش، از کشوری به کشوری دیگر سفر کرد و باستان‌شناسان به دلیل وضعیت عالی حفاظتی‌اش توانستند چهره او را بازسازی کنند. 

مومیایی رامسس دوم در موزه قاهره به نمایش گذاشته شده است.

منبع: ایلنا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید