تصاویر؛ ۱۰ سریال انیمه برتر پیشنهادی برای افراد بزرگسال؛ از Golden Kamuy تا Ergo Proxy

در این مطلب ۱۰ سریال انیمه بسیار باکیفیتی را فهرست کردهایم که بهترین گزینهها برای بزرگسالان هستند.
در حالی که دیدگاه عمومی مخاطبان عمدتاً تغییر کرده است، مردم قبلاً انیمه را رسانهای صرفاً برای کودکان میدانستند و آن را با کارتونها و آن گروه سنی مترادف میدانستند. با اینکه انیمه میتواند برای کودکان باشد، مانند My Hero Academia و Pokémon، سریالهای تاریک، جدی یا بالغانه زیادی وجود دارند که برای بزرگسالان هدفگذاری شدهاند.
طرفداران انیمه در حال مسنتر شدن هستند، که به این معنی است که سریالهای اکشن معمولی و تمرکز بر مدارس و نوجوانان دیگر برای آنها جذاب نیست. به همین دلیل، در این مطلب ۱۰ سریال انیمه بسیار باکیفیتی را فهرست کردهایم که بهترین گزینهها برای بزرگسالان هستند.
بهترین سریالهای انیمه برای بزرگسالان
- ۱۰- Dorohedoro (۲۰۲۰–)
- ۹- Wotakoi: Love Is Hard for an Otaku (۲۰۱۸)
- ۸- Kaiji (۲۰۰۷–۲۰۱۱)
- ۷- Golden Kamuy (۲۰۱۸–۲۰۲۴)
- ۶- Welcome to the N.H.K. (۲۰۰۶)
- ۵- Shirobako (۲۰۱۴–۲۰۱۵)
- ۴- Steins;Gate (۲۰۱۱)
- ۳- Monster (۲۰۰۴–۲۰۰۵)
- ۲- Ergo Proxy (۲۰۰۶)
- ۱- Space Brothers (۲۰۱۲–۲۰۱۴)
۱۰. Dorohedoro (۲۰۲۰–)
Dorohedoro شاید یکی از جدیدترین سریالهای انیمه در این فهرست باشد، اما این مانع از آن نشده که طرفداران خواهان فصل دوم باشند، که پس از نیم دهه بالاخره در راه است. در دنیایی دیستوپیایی، جادوگران طلسمهای خود را بر انسانهایی که در شهری کثیف زندگی میکنند آزمایش میکنند، جایی که مرگ همیشه در کمین است. پس از طلسم یک جادوگر، انسانی به نام کایمن سری به شکل کروکودیل پیدا کرده و خاطراتش به کلی پاک می شوند، اتفاقی که او نیکایدو را وادار به جستجوی مقصر میکند.
دوروهدورو نمونهٔ کاملی از این است که چگونه یک سریال انیمه بزرگسالانه نیازی به جدی یا بیش از حد بالغ بودن ندارد، بلکه کمدی و کودکانه بودن را با موضوعات تاریک و وحشتناک ترکیب میکند. شوخیها و تاریکی داستان به خوبی با هم تلفیق می شوند و انیمهای عالی برای بزرگسالانی خلق میکنند که هنوز هم میخواهند کمی سرگرمی در انیمه های خود داشته باشند. با نزدیک شدن فصل دوم، Dorohedoro ممکن است بزرگترین انیمهٔ سال ۲۰۲۵ باشد.
۹. Wotakoi: Love Is Hard for an Otaku (۲۰۱۸)
ژانر عاشقانه بیش از حد با داستانهای عاشقانهٔ مدرسهای تکراری اشباع شده است، که Wotakoi: Love is Hard for an Otaku را به تغییری خوشایند با محیطی بزرگسالانه تبدیل میکند. با شروع کار جدید، نارومی نمی خواهد اجازه دهد کسی بفهمد که او یک اوتاکو (در ژاپن، واژهٔ «اوتاکو» میتواند بار معنایی منفی داشته باشد و به کسی اشاره کند که بهشکل افراطی درگیر سرگرمیهای خاصی شده و از زندگی اجتماعی فاصله گرفته است.
اما در کشورهای دیگر، بهویژه در غرب، این واژه بیشتر برای توصیف طرفداران پرشور انیمه و مانگا استفاده میشود و لزوماً معنای منفی ندارد) است، اما وقتی این تلاش شکست میخورد، تنها کسانی که به این حقیقت پی می برند خود نیز اوتاکو هستند. بنابراین، او زندگی عاشقانهاش را با یک اوتاکو دیگر آغاز میکند و سعی میکند در محل کار زیاد دست و پا چلفتی و عجیب نباشد.
انیمههای با تم اوتاکو برای همه مناسب نیستند، اما بزرگسال بودن شخصیتها و قرار گرفتن در یک دفتر کار، به سرعت آن ها را قابل درک تر میکند. در حالی که بیشتر داستانهای عاشقانه همان شادی و سرزندگی کودکانه را دارند، گروه بزرگسال سریال انیمه وتاکوی: عشق واسه اوتاکوها سخته پیچشی تازه است که ارتباط بهتری با مخاطبان مسنتر انیمه برقرار میکند. این انیمه یکی از بهترین سریال های انیمهٔ عاشقانه است و هر بزرگسالی باید آن را تماشا کند.
۸. Kaiji (۲۰۰۷–۲۰۱۱)
بزرگسالان عادات بد زیادی دارند، و یکی از بدترین آنها قمار است، که به طبیعت اعتیادآور دامن میزند و زندگی فرد را نابود میکند. Kaiji انیمهای بی نقص است که خطرات و پاداشهای قمار را برجسته میکند، و داستان شخصیتی را روایت می کند که پیشنهاد مشکوکی را برای حذف تمام بدهیهایش میپذیرد. او و افراد بدشانس دیگر باید برای سرگرمی ثروتمندان، در بازی های قماری رقابت کنند، در حالی که زندگیشان در خطر است.
کایجی روایتی ضد قمار دارد، اما فراز و نشیبها، بهویژه سراشیبی لغزنده این مسیر را نشان میدهد. به هر حال، این سریال انیمه بزرگسالانه یکی از هیجان انگیزترین و پرتنشترین انیمههایی است که طرفداران این رسانه تماشا خواهند کرد، بدون اطمینان از اینکه آیا کایجی موفق خواهد شد یا نه. بازیهای هیجانانگیز و طبیعت پرتنش، سریالی جدی خلق میکنند که بزرگسالان آن را سرگرمکننده خواهند یافت. کایجی یک شاهکار کلاسیک نادیده گرفته شده است که شایستگی کشف شدن توسط طرفداران بیشتری را دارد.
۷. Golden Kamuy ( ۲۰۱۸-۲۰۲۴)
انیمههای تاریخی مانند Vinland Saga و The Apothecary Diaries بهطور فزایندهای محبوب و شناختهشده هستند. اما Golden Kamuy انیمه ای نادیده گرفته شده اما به همان اندازه خوب است. این سریال انیمه، بدنبال جنگ روسیه و ژاپن، داستان یک سرباز سابق و یک دختر آینو را دنبال میکند که به دنبال طلای مردمان آینو هستند. با این حال، ارتش، شورشیان و جنایتکاران نیز همگی به دنبال این گنج هستند.
مانند دوروهدورو، کاموی طلایی از فضایی احمقانه و شخصیتهای مضحک در کنار موضوعات تاریک و طبیعت بالغانه خود استفاده میکند. شوخیها مضحک هستند اما برای مخاطبان مسنتر هدفگذاری شدهاند، با طنزی نامناسب اما خندهدار. با وجود احمقانه بودن، اکشن فراوان و لحظات تکان دهنده ای در این انیمه وجود دارد که پرتکرار می شوند و به Golden Kamuy کمک میکنند تا به یکی از بهترین سریال های انیمه تاریخی تبدیل شود.
۶. Welcome to the N.H.K. (۲۰۰۶)
پس از ترک دانشگاه، تاتسوهیرو اکنون خانه نشین و منزوی شده، نظریههای توطئهآمیز عجیب و غریبی توسعه میدهد، از جمله اینکه انزوای خودخواسته اش طرحی است که توسط اناچکی. سازماندهی شده است. Welcome to the N.H.K. به روایت زندگی و تقلاهای درونی این شخصیت می پردازد، اما علیرغم فضای تاریکش، روزنهای از امید پس از ملاقات با میساکی، که ممکن است به او کمک کند تا به مسیر درست بازگردد نیز در این سریال انیمه دیده می شود.
با بزرگتر شدن افراد، مشکلات بیشتری را تجربه میکنند، بهویژه مسائل مربوط به سلامت روان، مانند افسردگی، تنهایی و اضطراب، و به اناچکی خوش آمدید انیمه ای بی نقص است که این مسائل را برجسته میکند. این سریال بهطرز تراژیکی کمدی است و از کمدی سیاه خود برای برجستهسازی طبیعت افسردهکنندهاش استفاده میکند. به اناچکی خوش آمدید نگاهی شگفتانگیز و عمیق به مسائل سلامت روان است و برای بزرگسالانی که این معضل را تجربه میکنند، یک تماشای ضروری است.
۵. Shirobako (۲۰۱۴–۲۰۱۵)
طرفداران انیمه به سریال های با شخصیت های بزرگسال و محیطهای کاری بیشتری نیاز دارند تا قابل همذات پنداری باشند، و Shirobako نمونهٔ بی نقصی از دلیل آن است. این سریال انیمه داستان پنج دوست و عشق آنها به انیمه را دنبال میکند و نشان میدهد که آنها در تعقیب رویای انیمه سازی کنار هم قرار گرفته اند. برخی در صنعت تولید انیمه هستند و برخی نیستند، اما هر دو گروه هرگز از اشتیاق و امیدهای خود دست نمیکشند.
همه نمیتوانند رویاهای خود را دنبال کنند، اما شیروباکو جایگزینی خوب است که می توانید بهترینهایِ هر دو جهان را با آن دست آورید، انیمه ای که ایدهآلیسم و واقعگرایی را در صنعت کار برجسته میکند. طرفداران این رسانه به انیمههای بیشتری از این ژانر نیاز دارند، همانطور که Shirobako ثابت میکند. شیروباکو یکی از بهترین انیمههای متمرکز بر بزرگسالان است که طرفداران می توانند ببینند، و احساسات دلگرمکننده و لحظات قابل درکی را به آنها میدهد.
۴. Steins;Gate (۲۰۱۱)
بر اساس رمان تصویری به همین نام، Steins;Gate یکی از بهترین نمونههای سفر در زمان در هر رسانهای است. هنگامی که یک دانشمند خودخوانده دیوانه بهطور تصادفی دستگاهی ایجاد میکند که میتواند پیامکهایی را به گذشته ارسال کند، این امر با خط زمانی و واقعیت آنها بازی میکند. شخصیت ها اکنون باید اشتباهات را اصلاح کنند و خط زمانی خود را نجات دهند، در حالی که یکدیگر را در معرض خطر نابودی قرار میدهند.
در حالی که هر سنی میتواند اشتاینز؛ گیت یا دروازه اشتاینز را تماشا کند، بزرگسالان کار ساده تری برای درک طرح پیچیده داستان خواهند داشت، حتی اگر هنوز هم مشکلاتی در این مسیر داشته باشند. این داستان بالغ و سری رویدادهای دراماتیک آن، یکی از عمیقترین سریالهای انیمه را خلق کرده و بینندگان را با روایت بینقص خود شگفتزده میکند. Steins;Gate یک شاهکار است و یکی از بهترین سریالهای انیمه ای است که همهٔ طرفداران انیمه های بزرگسالانه باید تماشا کنند.
۳. Monster (۲۰۰۴–۲۰۰۵)
نائوکی اوراساوا یکی از افسانهایترین خالقان مانگا در تاریخ است، با آثار تأثیرگذاری مانند 20th Century Boys و Pluto، اما شاهکار او Monster است. پس از اینکه دکتر تنما جان یک پسر جوان را نجات میدهد، میفهمد که همان پسر اکنون یک قاتل زنجیرهای در آینده است. تنما تصمیم میگیرد خودش دست به کار شود و یوهان را بکشد، اما ابتدا باید دربارهٔ گذشتهٔ وحشتناک او بیاموزد.
بهترین انیمه برای شروع در ژانر معمایی هیولا است، که برای طرفداران بزرگسال این رسانه نیز یک اثر شاخص و افسانه ای به شمار می آید. این سریال انیمه بسیار مورد تحسین قرار گفته و یک روایت رازآلود بسیار جذاب، شخصیت های پیچیده و روایتی غیرقابل پیش بینی دارد. هیولا یکی از بهترین انیمه های تمام دوران است و به وضوح یک سریال انیمه کلاسیک با تم های بزرگسالانه و روایتی تاریک.
۲- Ergo Proxy (۲۰۰۶)
در حالی که یک سریال انیمه آوانگارد بود، این روزها به ندرت اسمی از Ergo Proxy برده می شود اما همچنان شایسته شناخته بیشتری است، به ویژه برای طرفداران بزرگسال انیمه. در شرایطی که بشریت در آستانه نابودی کامل قرار دارد، باید در داخل سازه هایی گنبد مانند زندگی کنند که از آن ها در برابر خطرات بیرون محافظت می کند. ربات های انسان نما در زندگی روزمره به کمک انسان می آیند اما وقتی در اثر یک بیماری، دارای خودآگاهی می شوند، شخصی به نام ری-آی مایر باید به این موضوع رسیدگی کند.
ارگو پروکسی یک انیمه تاریک است، هم از لحاظ شماتیک و هم بصری، و مخاطب را در یک فضای تاریک، سیاه و نهیلیستی غرق می کند. تاریکی، خشونت و موضوع بزرگسالانه اش باعث می شود که این انیمه تنها برای بزرگسالان مناسب باشد، سریالی که در روایت داستانش در یک دنیای دیستوپیایی فوق العاده عمل می کند. تجربه روانشناختی مخاطبان در تماشای این انیمه حیرت انگیز، پیچیده و لذت بخش است، که ارگو پروکسی را به گزینه مناسبی برای طرفداران بزرگسالی تبدیل می کند که انتظار چیزی متفاوت و منحصربفرد در ژانر انیمه را دارند.
۱- Space Brothers (۲۰۱۲–۲۰۱۴)
وقتی اسم انیمه بزرگسالانه را می شنوند، بسیاری از طرفداران این رسانه به انیمه های تاریک، خشن و خونین فکر می کنند، اما گاهی اوقات بهترین گزینه برای بزرگسالان یک تجربه قابل همذات پنداری و بالغانه است. Space Brothers داستان دلگرم کننده رویاهای دو برادر برای تبدیل شدن به فضانورد را روایت می کند. در حالی که هیبیتو قصد داد به اولین ژاپنی تبدیل شود که قدم روی ماه می گذارد، موتا این فرصت را پیدا می کند که به تیمی جدید از فضانوردان بپیوندد.
برادران فضایی تاریک یا پر از خونریزی نیست اما بهترین انیمه برای بزرگسالان است، به خاطر پیام ها، واقعیت گرایی، محتوای بزرگسالانه و تم های قابل درکش. رئالیسم بهترین وجه این انیمه است و همه چیز بی نقص بوده و جزییات به شدت واقعی و ملموس هستند. روایت قوی و شخصیت ها همگی به واقعیات زندگی بزرگسالانه اشاره دارند که آن را به انیمه ای ملموس و قابل باور تبدیل می کند که یکی از بهترین انیمه های مخصوص بزرگسالان است.
منبع: روزیاتو